Monica Bellucci - Prima apariţie pe Croazetă la Cannes 2017

 Florentina Liutic
.

Maestră de ceremonie pentru ediţia aniversară a Festivalului de film de la Cannes 2017, Monica Bellucci şi-a făcut prima apariţie pe Croazetă din acest an.

 

Diseară ea va deschide ediţia cu numărul 70, urmând să ţină şi un discurs, Monica fiind pentru a 8-a oară la Cannes, de care o leagă multe amintiri.

 

La 52 de ani, Monica Bellucci este absolut încântătoare, ea făcându-şi astăzi apariţia într-o superbă salopetă neagră, cu buzunare și curea, accesorizată cu pantofi cu toc şi ochelari de soare. „Less is more' pare a fi regula după care s-a ghidat când şi-a ales ţinuta pentru shooting-ul oficial de pe Croazetă.

 

Actriţa italiană şi-a completat look-ul cu o pereche de cercei şi o broşă, ea alegând o coafură lejeră, cu părul lăsat liber.

 

Monica Bellucci a venit la Cannes pentru prima data în anul 2000

 

Prima sa prezenţă la Cannes a fost în urmă cu 17 ani când a prezentat thriller-ul „Suspicion', iar în anii care au urmat actriţa italiană a venit la Cannes ori decâte ori a avut ocazia. Ea a mai fost maestră de ceremonie şi în 2003, mărturisind că atunci a avut un moment de panică când s-a ridicat cortina. 'Anul acesta mi-ar plăcea să intru pe scenă şi să mă exprim fără teamă. Este provocarea mea personală', a declarat ea.

Despre ce va vorbi în discursul din prima seară a festivalului

Aceasta va ţine un discurs în care a dezvăluit că va vorbi despre ceea ce simte. 'Trebuie să simt ceea ce spun, să spun lucruri care mă reprezintă. Ceea ce mă interesează astăzi este încrederea mea în oameni. Dacă oamenii ar fi atât de răi pe cât se spune nu am fi ajuns aici pentru că am fi murit toţi. Vreau să cred că dorinţa de a clădi este mai puternică decât aceea de a distruge tot. Pentru mine a avea copii rămâne ceva fundamental, proba încrederii noastre în viitor'.

 

În această după-amiază Monica a zâmbit larg zecilor de fotografi prezenţi la Cannes, actriţa italiană dând astfel startul cu multă graţie paradei starurilor de pe Croazetă.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Vezi si:

Festivalul de film de la Cannes. Ce filme intra in competitia oficiala pentru Palme d’Or

 

Monica BellucciMonica Bellucci

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton