Nutriţionistul lui Demi Moore şi al Martinei Navratilova vine în România

 Florentina Liutic
.

Demi Moore sau Martina Navratilova au urmat de-a lungul timpului sfaturile nutriţionistului Douglas Graham, care în acest weekend va veni la Bucureşti.

 

Renumitul nutriţionist va putea fi întâlnit în cadrul evenimentului Back to Natural. Nutrition and Sports care are loc pe 20 mai, la British School of Bucharest.

 

Atlet de-o viață și adept al mișcării raw din 1978, mentor al sportivilor de clasă mondială și al antrenorilor din întreaga lume, Dr. Douglas Graham  este recunoscut ca unul dintre părinții mișcării moderne raw.

 

 

Acesta a colaborat cu nume mari din aproape toate sporturile și divertisment, printre care se numără legenda tenisului Martina Navratilova, dar și actrița Demi Moore. Dr. Graham este autorul a numeroase cărți despre sănătate și alimentație raw și a împărtășit strategiile sale de succes cu publicul larg în cadrul a peste 4.000 de prezentări în întreaga lume.

 

La Bucureşti acesta va aborda mai multe teme, printre care: Calea sănătoasă pentru a pierde în greutate ușor și rapid, Cum să fii sănătos și să te bucuri de asta în fiecare zi, Cum să devii mai puternic, fără a deveni mai mare și Importanța antrenamentului de forță pentru toate sporturile.

 

Cei prezenţi la întâlnirea cu Douglas Graham vor avea acces la activități distractive, precum sculptură în fructe, zonă de sport și loc de joacă pentru copii.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton