Monica Bârlădeanu și-a pus sănătatea în pericol la o filmare: ”Am simțit o durere înfiorătoare”

 Oana Popoiag
.

Monica Bârlădeanu revine pe marile ecrane în comedia 'Faci sau taci', ce prezintă lupta dintre traficanții de carne vie și poliția română. Vedeta joacă rolul unui procuror DIICOT, iar filmările, deși pline de momente amuzante, au fost pentru Monica pe alocuri dureroase. Bruneta ne-a povestit ce a pățit la filmări, dar și pe cine ar aresta în viața reală dacă ar putea. Iar răspunsul e  cât se poate de categoric.

 Cine este personajul tău în 'Faci sau taci' și cum te-a solicitat interpretarea acestui rol?

Raluca Jimbleu e procuror DIICOT Timiș, o femeie aprigă și determinată să înfunde o rețea de trafic de persoane care le-a tot scăpat printre degete la tentativele anterioare. Pe parcursul poveștii încep să iasă la iveală atât adevărata ei motivație să anihileze aceasta rețea, cât și puterea ei de jonglare perfectă până la un punct cu ambele lumi: cea justițiara și cea interlopă.

Povestește-ne un moment de la filmări care ți-a rămas în minte.

O secvență anume implică o filmare de noapte cu coborârea unei râpe în viteză, să ajung la o mașină… în plină vară, în pădurile de lângă marginea Reșiței iarba era înaltă până la brâu. Am început să repetăm scena și din exces de zel, investindu-mă la fel de mult și în repetiții ca și în dublele filmate, m-am aruncat cu viteză să cobor dealul. Cred că fix după 10 metri, am călcat pe marginea unei gropi pe care n-am văzut-o, am simțit o durere înfiorătoare, am rămas înțepenită și înfășurată în mărăcini, incapabilă să țip măcar. Mi se scrântise glezna serios, se umfla cu viteza luminii și-atunci a trebuit să improvizăm ceva pe loc, să o legăm cu ce-am găsit, să controlăm edemul…. și noi nici nu filmasem încă prima dublă. Am adormit în dimineața aia după filmare cu piciorul într-o pungă cu gheață și m-am trezit într-o baltă. Cert e faptul că până la urmă am filmat așa, schiopătând și a trebuit să găsim o justificare la nivel de narativ, de ce Raluca Jimbleu e așa avariată'.

Monica Bârlădeanu

Monica în 'Faci sau taci'

Nu e de glumă cu tine în 'Faci sau taci', ești procuror DIICOT. Ce trăsături ale acestui personaj foarte serios regăsim la tine, cea din viața reală?

Cu siguranță avem în comun dimensiunea justițiară- nici eu, nici ea nu suportăm nedreptatea, mai ales dacă sunt martoră la cea făcută altora- și capacitatea de a face slalom printre obstacolele pe care viața ți le mai scoate în cale, chiar și cu o mână întoarsă la spate… (metaforic vorbind)

Apropo de viața reală, dacă ai putea aresta pe cineva, cine ar fi?

Aș aresta orice bărbat care abuzează fizic, psihic sau emoțional, o femeie, profitând de loialitatea ei sau de lipsa de opțiuni.

Foto: PR, arhiva VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton