Cele mai grele momente pentru Andra, în postura de mamă. Între David și Eva mai există neînțelegeri - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Perfectă deopotrivă în carieră și-n viața personală, e greu să găsești cuvintele potrivite pentru a o descrie pe Andra. E cea mai iubită vedetă din România, reușită care i se datorează în totalitate, iar asta spune totul despre ea. Este femeia pentru care noțiunea de compromis e total străină, este artistul care nu s-a lăsat niciodată îmbătat de succes, este mama pe care și-ar alege-o orice copil. Acum, în Luna Femeii, v-o prezentăm pe Andra în cea mai sensibilă ipostază: alături de fiica ei, Eva, în primul pictorial pe care îl fac împreună.

Știu că ai făcut un „plan referitor la copii, respectiv că ți-ai dorit să fie o diferență de vârstă între ei… Cum se înțeleg Eva și David?

Mi-am dorit ca David să fie destul de mare încât să înțeleagă că vine pe lume încă un membru al familiei, da, dar și să ne bucurăm de primii ani ai fiecărui copil. David e protector cu Eva și o iubește foarte mult. M-am bucurat foarte mult că nu e gelos, că înțelege că familia noastră s-a mărit. Iar Eva îl adoră, îl imită, i se pare interesant tot ce face frățiorul ei mai mare. Au personalități diferite, dar sunt foarte apropiați.

Cu siguranță că există și neînțelegeri între ei… Cam care sunt subiectele de dispută, la momentul actual?

Ca toți copiii, când sunt obosiți se pot certa din orice, ba pe o jucărie, ba pe locul de pe canapea… Dar, în general, nu au nimic de împărțit, sunt la vârste diferite și se joacă diferit. Atunci când facem ceva împreună, jucăm ceva, David o mai lasă pe Eva să câștige, se gândește mereu la ea și mă bucur mult că înțelege că e mai mică.

Cât de repede și cât de ușor au înțeles ei că mama lor trebuie să lipsească mult de acasă? Cum le-ai explicat faptul că lipsești chiar și câteva zile consecutive?

Aproape toți părinții muncesc, avem multe exemple în familie, iar la grădiniță sau la școală au prieteni și, desigur, și la ei acasă se întâmplă cam la fel. Cu atât mai mult în breasla noastră, prietenii noștri lucrează în domeniul artistic, așa că pentru David și Eva e un lucru firesc. Nu le-am explicat ceva în mod deosebit, am multe zile în care stau cu ei, eu și Cătălin îi ducem și îi aducem de la școală sau grădiniță, noi gătim, facem multe lucruri împreună, iar eu încerc să mă întorc imediat acasă, chiar dacă am un concert departe de casă. Rareori lipsesc două zile. Din fericire, am ajutoare, mama sau bona, iar copiii le iubesc mult, dacă sunt în grija lor sunt foarte fericiți, chiar dacă le e dor de noi.

Care au fost cele mai grele momente pentru tine, în viața de mamă?

Cred că nopțile pierdute, când erau mici sau când au fost bolnavi. Orice mamă înțelege cred, oboseala acumulată e greu de dus, mai ales când mai ai și alte lucruri de făcut. Dar toate trec.

Citește întregul interviu în numărul de martie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei. 

VIVA! de Martie o are pe Andra pe coperta

VIVA! de Martie o are pe Andra pe coperta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton