Monica Anghel a răbufnit în direct, la TV: "Mă enervează când se spune că am slăbit cu nu știu ce picături"

 Dumitrache Laura
.

Monica Anghel este una dintre cele mai apreciate artiste din România. În ultimul ani, vedeta a avut parte de o transformare radicală, după ce a slăbit 30 de kilograme. Recent, vedeta a răbufnit în direct, la TV, după ce mai multă lume susține că ar fi apelat la tratamente drastice și picături de slăbit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Monica Anghel a impresionat pe toată lumea după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme. Artista a ajuns să poarte mărimea S la haine. În ultimii ani, artista a trecut printr-o serie de transformări care și-au pus amprenta asupra felului în care arată. Cântăreața se simte foarte bine în pielea ei și se mândrește cu silueta sa.

monica anghelmonica anghel

Monica Anghel s-a luptat mulți ani cu kilogramele în plus, iar în prezent, este foarte mândră de silueta sa. Cântăreața a reușit să slăbească într-un an și jumătate, iar de ceva timp se menține în formă. Invitată într-o emisiune tv, Monica Anghel a decis să clarifice situația, având în vedere că multă lume este de părere că vedeta a slăbit cu ajutorul tratamentelor.

Citește și: Monica Anghel a recunoscut ce intervenții estetice are la nivelul feței:„Acum m-am mai educat'

Citește și: Monica Anghel, după ce i s-a folosit imaginea ilegal într-o reclamă la produse de slăbit:”Nu vă mai luați după toți hoții!”

Citește și: Oana Roman își vinde vila din Tunari cu aproape jumătate de milion de euro. Cum arată locuința:”Ne-a rămas mare”

Citește și: Imagini de la petrecerea pe care i-a organizat-o Victor Slav fiicei lui.El a lipsit de la evenimentul organizat de Bianca Drăgușanu

Monica Anghel a răbufnit în direct, la TV și a negat că a ținut dietă cu picături de slăbit

Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme și este extrem de mulțumită de schimbarea care a avut loc în viața sa. Cu toate astea, cântăreață a răbufnit la tv și a spus că o enervează cei care susțin că a slăbit datorită tratamentelor. Prezentă în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro tv, Monica Anghel a clarificat situația.

„Mă enervează minciunile care se spun despre mine. Mă deranjează foarte tare site-urile alea care câștigă o grămadă de bani folosindu-se de imaginea mea, spunând că eu am slăbit cu nu știu ce picături și licori. Nu este adevărat, totul este fals. Am slăbit pentru că am foarte multă grijă cu ce pun în farfurie, și cât pun în farfurie', a spus Monica Anghel, vizibil deranjată.

Monica Anghel cântărește 65 de kilograme

Cântăreața a reușit să slăbească 30 de kilograme, iar în prezent cântărește 65 de kilograme. Monica susține că mai are până va ajunge la greutatea dorită, căci încă are dureri de articulații.

„Vreau să mă simt bine, nu e niciun obiectiv. Important este să nu mă mai doară absolut deloc niciun fel de articulație, pentru că ăsta a fost motivul pentru care mi-am dorit să încep să slăbesc încă puțin mai mult decât am slăbit. Începuse să mă doară șoldul și genunchiul și am zis ok, trebuie să mai slăbesc un pic,. În momentul în care nu o să mai am niciun fel de durere în articulație, aceea este greutatea optimă. Degeaba spun eu: vreau să mai slăbesc 3 kg sau 10, nu are legătură cu numărul kilogramelor. În momentul în care simți că, după o perioadă de timp, nu te mai doare nimic, înseamnă că aceea este greutatea optimă', a declarat Monica Anghel pentru Playtech.

Monica Anghel: Nu mai îmi bat capul cu ce spune lumea'

În vârstă de 51 de ani, Monica Anghel arată foarte bine. De-a lungul anilor, artista a învățat să nu pună la suflet criticile oamenilor. Deși unii sunt de părere că vedeta a slăbit prea mult și este schimbată, Monica Anghel este fericită cu trupul său.

În primăvară, Monica Anghel a adoptat intermittent fasting, metodă prin care a scăpat de aproximativ 7 kilograme. „Important este să te simți bine și să accepți lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Și să nu te enervezi pe ele, pentru că oricum nu le poți schimba. De asta sunt și foarte relaxată și nu mai îmi bat capul cu ce spune lumea. Când eram grasă, de ce eram grasă? Acum când am slăbit, de ce am slăbit? Că am slăbit prea mult!  Chiar nu mă interesează', a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton