Adriana Bahmuțeanu a anulat nunta cu George, iubitul ei din America: "Cel mai bine este să..."

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu a anulat nunta cu George, iubitul ei din America, deși acum ceva timp spunea că abia așteaptă să-și întemeieze o familie cu acesta. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au decis să pună pe locul 2 nunta în topul priorităților lor, însă asta nu înseamnă ce se despart, așa cum s-ar putea crede.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cu toate că își doresc foarte mult să facă nunta și să-și întemeieze o familie, Adriana și George au decis să amâne evenimentul și să nu se grăbească. Bahmu a explicat care sunt motivele din spatele acestei decizii și asigură pe toată lumea că nu este vorba despre o separare.

78978-278978-2

De ce a anulat Adriana Bahmuțeanu nunta cu George

Bărbatul s-a mutat în România, în ciuda schimbărilor la care trebuie să se adapteze, mai ales în ceea ce privește fusul orar. Prezentatoarea TV a declarat că aceasta a fost dorința lui și că se va întoarce în America periodic, pentru rezolvarea problemelor administrative.

Din cauza programului foarte încărcat pe care George l-a avut în ultimele luni, cei doi au decis să amâne nunta.

„Am luat-o pas cu pas și am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vină el. Pentru că, de fapt, asta își dorea!(…) O să se întoarcă (n.r în SUA), probabil, numai dacă are ceva de făcut acolo, treburi administrative.(…) Nu ne-am planificat nunta.

Mai ales că toată vara a fost ocupat, a fost full peste tot. Deci toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor. Acum au venit scumpirile. Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul', a mărturisit Adriana Bahumuțeanu, conform Antena Stars.

Citește și: Anamaria Prodan recunoaște că au mai existat episoade de violență între ea și Laurențiu Reghecampf:„A mai venit de trei ori. S-a mai întâmplat

Citește și: De ce boală suferă Mioara Roman, de fapt:’A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea…’

Citește și: Ce spune Bianca Drăgușanu despre Victor Slav, la 8 ani de la divorț: „Dacă ai o bilă neagră la mine…'

De ce a plecat George, iubitul Adrianei Bagmuțeanu, în America

Pe 27 iulie, în cadru restrâns, Adriana Bahmuțeanu și noul ei iubit, George Restivan, s-au logodit în biserică. Vestea logodnei a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că, pentru o bună bucată de vreme, cei doi au negat că formează un cuplu.

Acum, însă, Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt pregătiți să devină părinți și să-și construiască un viitor împreună.

Se pare că logodnicul brunetei a fost nevoit să se întoarcă în țara în care a locuit 20 de ani, urmând să fie supus unei intervenții chirugicale.

„Ne-am logodit așa, repede, pentru că ne-am dat seama ce vrem unul de la celălalt și că ne potrivim. George e un tip extraordinar.

George a trebuit să plece, de urgență, în America. Se operează acolo la umăr, are niște probleme. Se întoarce după ce se rezolvă. Are oricum de pus la punct și niște afaceri acolo’, a declarat Adriana Bahmuțeanu acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton