Momente tensionate între Tudor Chirilă și Denis Roabeș, la Vocea României: "E vina antrenorului..."

 Dumitrache Laura
.

Tudor Chirilă și Denis Roabeș, de la The Motans au avut câteva momente tensionate în ediția de vineri, a emisiunii Vocea României. Cei doi antrenori au atras atenția după ce au avut un schimb de replici. Fiecare antrenor a trimis, pe rând, câte trei concurenți, iar la final antrenorul decide cu cine să meargă mai departe. Tudor Chirilă l-a ironizat pe colegul său din platou, după ce artistul a fost nemulțumit de melodiile pe care acestea le-a ales pentru concurenți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tudor Chirilă și Denis Roabeș au avut parte de momente tensionate. În ediția de vineri seara a show-ului PRO TV, antrenorii au ales vocile care să urce pe scenă în live-urile care încep săptămâna viitoare. Cei trei concurenți au cântat câte o piesă, iar la final, antrenorul a decis cu cine mai departe.

vocea romanieivocea romaniei

Tudor Chirilă a avut o reacție acidă la adresa lui Denis. Tensiunea dintre cei doi a atras atenția tuturor. Cei doi antrenori au ales vocile care vor urca pe scenă în live-urile care încep săptămâna viitoare. 12 concurenți merg in edițiile live, iar publicul va decide cine va merge mai departe în competiție.

Citește și: Alexandra Șipoș de la Vocea României, despre „scandalul” pantofilor second-hand, cu Tudor Chirilă:”Mi-aș fi dorit să se vorbească despre calitățile mele vocale” / EXCLUSIV

Citește și:Tudor Chirilă e acuzat că a ironizat o concurentă de la Vocea României pentru că se îmbracă de la second hand:”Geaca pe care o port în sezonul ăsta a costat 1 leu”

Citește și:Cosmin Seleși, detalii despre emisiunea „Batem palma?”, pe care o va prezenta la PRO TV:”Am râs, am plâns. Jur, am plâns!”

Citește și:Cum se înțeleg cei doi copii ai lui Adrian Enache:”Nu știu cât se iubesc ei pentru că provin din două căsătorii separate…”

Momente tensionate între Tudor Chirilă și Denis Roabeș, la Vocea României

Tudor Chirilă a avut câteva replici dure la adresa colegului său, Denis Roabeș. Cei doi jurați s-au contrazis, după ce solistul trupei The Motans a trimis, pe rând, câte trei concurenți. Ediția de vineri seara a fost incendiară, iar unul dintre momentele tensionate au fost atunci când Denis și-a ales concurentii pentru cel de-al doilea duel: Corina Ivanov, Daniel Ciurea și Anastasia Budesteanu.

Tudor Chirilă a profitat de moment și l-a criticat pe colegul său, Denis Roabeș. Artistul formației Vama Veche a fost nemulțumit de melodiile pe care le-a ales colegul său. „Mi s-a părut că a fost foarte cuminte la fiecare dintre voi și că putea fi mai mult, mult mai mult. Nu știu dacă e de la piese.. Știți cum e la fotbal? Când echipa joacă bine e meritul jucătorilor, când echipa nu joacă bine e vina antrenorului. Eu zic că e de la antrenor', a spus Tudor Chirilă, după interpretările membrilor echipei „motanului' Denis.

Denis Roabeș: „Eu decid să îmi dau mie o șansă”

Denis Roabeș nu a părut deranjat de criticile colegului său și a continuat să-și laude concurenții. Juratul a declarat că merge mai departe cu Anastasia, mărturisind că ia în considerare lucrurile spuse de colegii săi. „O să iau în considerare toate lucrurile care s-au spus aici. Eu decid să îmi dau mie o șansă de a alege o piesă mai bună pentru Anastasia', a explicat Denis.

Theo Rose s-a bucurat de numărul celor trei concurenți aleși de Denis Roabeș, dar a recunoscut că a avut așteptări mai mari de la aceștia. De cealaltă parte, Irina Rimes a avut o reacție mai pozitivă. „Eu o să închei pe o notă mai pozitivă, o să spun doar lucrurile care mi-au plăcut la voi. Cred că v-aș da trei note de 10: Corina, 10 la atitudine, la autenticitate i-aș da lui Daniel, iar la voce Anastasiei', a spus Irina.

Au rămas 12 concurenți pentru live-uri, la Vocea României

După o seară plină de momente tensionate, antenorii de la Vocea României au ales cei 12 concurenți care vor merge în edițiile live. Denis Roabeș a ales să meargă în edițiile live cu Anastasia, Teodore Debu și Kam. În echipa Irinei Rimes va cânta Andra, Rianna și Theo Rusu.

Vlad Nicolici, Winael Baldus și Eduard Stoica sunt concurenții din echipa Smiley și Theo Rose. Tudor Chirilă i-a ales pe Valeria Marcu, Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea să cânte în edițiile live. Cei 12 concurenți rămași în competiție se pregătesc pentru edițiile LIVE, iar vinerea viitoare, regulile se schimbă, iar decizia va fi în mâna publicului.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton