Momente de panică la Survivor România. Lola Crudu, una dintre finaliste, s-a accident grav. Colegii s-au speriat teribil când au văzut-o plină de sânge pe față

 Lupescu Anca
.

Momente de panică la Survivor. Lola, finalista emisiunii, s-a accident grav. Colegii s-au speriat teribil când au văzut-o plină de sânge pe față.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI! 

Lola Crudu, finalista Survivor România, a trecut prin momente de panică după ce s-a accidentat grav, în timpul unei probe. 

Lola se afla pe traseu, legată de Iancu Sterp, iar în fața avea un obstacol pe sub care trebuia să treacă, însă finalista a dat cu capul de el. 

Fără să se gândească prea mult la incident, ea a continuat traseul, dar a fost oprită de strigătele disperate ale colegilor de pe margine, care s-au alarmat atunci când au văzut-o plină de sânge. 

Scandal de proporții la Survivor România. Cristina Șișcanu, în război cu Lola: „Ce-i asta? Gata, nu joc'

Nonșalantă, Lola și-a liniștit colegii, spunându-le că nu o doare nimic. 

„Sunt bine, ce aveți? Nu vă mai panicati! Sunt conștienta, sunt bine, nu mă doare nimic! Sunt bine, m-am zgariat, atât!', a spus finalista de la Survivor România, potrivit Wowbiz.

Concurenta de la Survivor România a fost transportată însă la spital pentru investigații suplimentare.

„Sunt conștientă că poate o să rămân cu cicatrice, că părul nu o să-mi crească așa cum ar trebui aici (n.red în zona lovită), dar eu mi-o asum. E o cicatrice pe care mi-am căpătat-o aici, în experiența asta de viață Survivor', a mărturisit Lola, potrivit sursei citate.

Finala Survivor România va avea loc pe 30 mai, iar cei patru finaliști sunt:  Lola, Iancu, Elena și Emanuel 

survivor-romania-2survivor-romania-2

După ce Elena și Cezar Juratoni au intrat în consiliu, voturile publicului au demonstrat că Elena este cea care se va califica în cursa spre marea finală. Astfel, Lola, Iancu, Elena și Emanuel se luptă în cursa pentru titlul de Survivor România' și pentru marele premiu. Pe 30 mai, votul publicului va fi unul decisiv. Doar cei de acasă vor hotărî cine va fi Survivor România 2020.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton