Laura Dincă și-a sărbătorit tatăl în casa iubitului ei, Cristian Boureanu. Viitorii socri ai omului de afaceri sunt de o vârstă cu el!

 Oana Pantazi
.

Deși între ei este o diferență de 24 de ani, iar mama ei este de o vârstă cu iubitul său, nimic nu-i împiedică pe Laura Dincă și pe Cristian Boureanu să aibă o relație perfectă. Iată cum arată viitorii socri ai omului de afaceri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Laura Dincă (23), iubita lui Cristian Boureanu (47) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani și deși apropiații lor așteaptă cu sufletul la gură invitațiile la nuntă, se pare că momentul nu a venit încă, dar, cu siguranță este doar o chestiune de timp, dat fiind că omul de afaceri a o relație bună cu viitorii săi socri.

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe. Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

Cristian Boureanu e în relații bune cu părinții iubitei sale!

Mai mult, Cristian Boureanu face parte din aceeași generație cu mama și cu tatăl Laurei, fiind chiar de aceeași vârstă cu viitoarea lui soacră. Iar după cum se vede și din fotografia de la aniversarea tatălui iubitei sale (pe care Laura a publicat-o pe contul de socializare), care a împlinit recent 51 de ani, relațiile între ei sunt cordiale. Evenimentul a fost sărăbătorit chiar în casa luxoasă, din București, în care locuiesc Cristian și Laura, iar sărbătoritul a fost răsfățat cu preparate speciale, tort și șampanie, scrie click.ro.

Citește și:Eugenia Șerban a trecut printr-o dramă greu de imaginat! A descoperit că are două cancere, în același timp, și a suportat o operație grea, de 12 ore: „Eu am ales să lupt cu viața. Și pentru viață!” / EXCLUSIV

Laura-Dinca-si-Cristi-Boureanu-nunta-1-e1563528940241Laura-Dinca-si-Cristi-Boureanu-nunta-1-e1563528940241

Laura s-a lăsat de facultate și s-a apucat de afaceri

După ce a devenit celebră prin relația cu Cristian Boureanu, începută în urmă cu cinci ani, Laura Dincă, acum în vârstă de 23 de ani, are planuri mari de viitor. Așadar, tânăra a renunțat la cele două facultăți pe care le începuse pentru a se ocupa de o afacere în design vestimentar.

După ce a încheiat mariajul cu Valentina Pelinel, Cristian Boureanu s-a axat pe mult mai tânăra Laura Dincă. Cu peste 20 de ani mai mica decât iubitul ei, originară din Constanța, Laura este o tânără ambițioasă, se pare, întrucât a intrat în forță în lumea afacerilor în urmă cu doi ani.

ubita lui Boureanu a încercat să meargă în paralel cu facultățile pe care le urma – Management la ASE și Psihologie la Titu Maiorescu – și cu businessul cu haine, o pasiune mai veche, însă, nereușind, a renunțat la școală. Astfel că acum își dedică tot timpul afacerii în design vestimentar, deschizând un showroom de haine de brand în zona Dorobanți.

„Fac rochițe, de doi ani sunt pe piață cu o firmă. Avem magazin la mall, avem un showroom, avem online, acum aștept să mă axez și pe America, ăsta este un plan și îmi doresc să ajung acolo. Să vedem cum ne duce viața și cum o să ne organizăm de acum încolo”, a declarat pentru Libertatea Laura Dincă, care a recunoscut că Boureanu a observat talentul iubitei sale, sugerându-i să-și deschidă un business în domeniu.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton