Modul inedit prin care Irina Rimes și iubitul ei fac ca relația lor să funcționeze: „Născocim o ceartă”

 Calin Maria Bianca
.

Modul inedit prin care Irina Rimes și iubitul ei fac ca relația lor să funcționeze. Toate cuplurile ajung mai devreme sau mai târziu să se confrunte cu monotonia în povestea lor de iubire. Unii nu știu să treacă peste ea, din nefericire, pe când alții au învățat deja cum să mențină flacăra iubirii vie. Printre aceștia se numără înclusiv Irina Rimes care a povestit cum face ca relația ei cu David Goldcher să fie mereu una palpitantă și plină de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Modul inedit prin care Irina Rimes și iubitul ei fac ca relația lor să funcționeze. Când vine vorba de trecutul amoros al Irinei Rimes, știm cu toții că este unul destul de tumultuos. Ei bine însă, de ceva timp, artista și-a găsit liniștea și fericire în brațele lui David Goldcher. Tânărul de origine franceză, ce activează și el în domeniul muzical i-a cucerit inima. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu ezită să arate asta în fața tuturor, ori de câte ori au ocazia.

rimes-1-1rimes-1-1

Totuși, marea comunitatea a îndrăgitei artiste și fanii se întreabă cum reușește să țină monotonia departe de relația ei. Fără a ezita, Irina Rimes a vorbit fără perdea despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de David Goldcher.

Citește și: Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfârșitul concertelor ei:„Mă flatează, dar până la urmă e ceva trist'

Citește și: De ce evită Irina Rimes să stea la plajă, în vacanțe:”Nu prea îmi arăt corpul și…”

Citește și: Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu iubita lui, Daliana Răducan:„Sunt ca două…'

Citește și: Cum ne afectează paracetamolul.Efecte adverse și contraindicații ale acestui analgezic

Modul inedit prin care Irina Rimes și iubitul ei fac ca relația lor să funcționeze

Irina Rimes și iubitul ei locuiesc împreună de mai mult timp, iar lucrurile merg 'ca pe roate' în relația lor, însă artista este de părere că prea multă 'dulcegărie' strică la un moment dat. Prin urmare, a declarat că au un mod pe care puțini îl pot înțelege pentru a menține flacăra iubirii vie între ei și pentru a scăpa de monotonie. Mai concret, din când în când mai caută câte un motiv de ceartă.

'De la nedreptăți, atât (n.r. se ceartă). În rest cred că sunt cea mai calmă persoană din cercul meu de prieteni și în general de oameni pe care îi cunosc. Câteodată e atât de calm și atât de bine totul, că trebuie să născocim o ceartă. Trebuie să fie pe bune', a spus Irina Rimes, conform Cancan.

Mama artistei, surprinsă de David Goldcher

Ei bine, nu vă gândiți că certurile ajung la extrem, fiindă totul are o limită în relația lor și știu cum să gestioneze lucrurile. Dacă Irina Rimes se înțelege excelent cu iubitul ei, fanii sunt curioși cum se înțelege tânărul de origine franceză cu mama ei. Frumoasa cântăreață a vorbit despre acest aspect pe larg, iar ceea ce vă putem spune este că David Goldcher a știut cum s-o surprindă pe viitoare soacră.

Mama a rămas cea mai impresionată de el. Am avut o masă foarte mare, au venit pe la noi rude. După ce au plecat oaspeții, noi am ieșit să îi petrecem. Cred că am stat vreo jumătate de oră afară, poate chiar mai mult. David a rămas în casă. A strâns singur masa și a spălat vasele. Când a intrat mama în casă, mi-a zis: «Irina, Irina, pe ăsta poți să-l păstrezi. Ăsta îmi place».', a mai povestit artista.

Ce relație are Irina Rimes cu părinții ei

Irina Rimes a trect prin multe cumpene și momente deloc plăcute de-a lungul vieții. Acum însă, frumoasa artistă este mai fericită ca niciodată. Pe plan sentimental o duce foarte bine, iar același lucru îl putem spune și despre planul profesional. Totuși, trebuie să menționăm că și cu familia ei, inclusiv păriniții, comunicarea este punctul cheie și au o relație închegată.

'Relația cu părinții, ca orice relație dintr-o familie funcțională, m-a ajutat să trec peste multe momente grele. Mereu mi-au fost aproape, dar nu m-au controlat, au avut încredere, ne-au lăsat pe mine și pe fratele meu să ne urmăm căile, să ne dezvoltăm pasiunile.', a declarat Irina Rimes în urmă cu mai mult timp pentru Viva!.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton