Mihai Morar l-a criticat dur pe Culiță Sterp, după ce artistul a jignit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată: "Definiția perfectă pentru neam prost"

 Dumitrache Laura
.

Mihai Morar l-a criticat dur pe Culiță Sterp, după ce artistul a jignit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată. Mihai Morar a reacționat după ce Culiță Sterp a umilit un jurnalist pe holurile Tribunlului din Cluj-Napoca. Artistul a provocat săptămâna trecută un accident rutier, iar pentru faptele sale, a ajuns în fața legii. Omul de radio s-a declarat oripilat de comportamentul pe care Culiță l-a avut la ieșirea din sala de judecată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Morar l-a criticat dur pe Culiță Sterp, după ce artistul a jignit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată. Mihai Morar se numără printre vedetele care l-au criticat aspru pe Culiță Sterp, după ce a provocat un accident rutier pe o șosea din Cluj-Napoca. Artistul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a lovit o mașină care circula regulamentar.

316138678_691654162322469_2678485250653464942_n316138678_691654162322469_2678485250653464942_n

Miercuri, 23 noiembrie, Culiță Sterp s-a prezentat în fața instanței pentru a se judeca contestanția procurorilor la decizia de punere în libertate a artistului, după ce a provocat accidentul în Cluj. La ieșirea din sala de judecată, artistul a început să zâmbească și a umilit un jurnalist.

Citește și: Mama Geta, după ce Culiță Sterp i-a jignit pe jurnaliști în sala de judecată, în urma accidentului:”Oamenii urăsc atunci când…”

Citește și:Ileana Sterp, după accidentul provocat de Culiță Sterp:”A fost un șoc pentru el. Este de datoria lui să explice”

Citește și:Horia Moculescu, după ce a aflat că Mariana Moculescu și-a făcut cont pe un site de adulți: „Serios?”

Citește și:Vica Blochină continuă scandalul cu administratorii de bloc. Vedeta nu și-a recuperat bunurile furate:”10.000 euro pagubă”

Mihai Morar l-a criticat dur pe Culiță Sterp, după ce artistul a jignit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată

Mihai Morar nu a trecut cu vederea atitudinea lui Culiță Sterp față de jurnaliștii prezenți la tribunalul din Cluj-Napoca. Omul de radio l-a criticat dur pe celebrul artist. Culiță Sterp s-a prezentat miercuri la tribunal, unde este judecat după ce a provocat un accident rutier. La ieșirea din sala de judecată, acesta a umilit un jurnalist, imaginile cu el devenind virale în spațiul public. Mihai Morar a transmis un mesaj pe Instagram după ce a văzut atitudinea lui Culiță.

După ce aproape ai distrus o viață în trafic, băut și sub influența drogurilor la volan (conf. hotnews.ro), să îi răspunzi unui ziarist de la unul dintre posturile TV care te-a promovat agresiv „NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?”- iată definiția perfectă pentru „NEAM PROST”, a scris Mihai Morar pe Instagram.

Culiță Sterp a umilit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată

La ieșirea din sala de judecată, Culiță Sterp a fost așteptat de mai mulți jurnaliști care i-au pus numeroase întrebări. Acesta a fost întrebat de ce a plecat de la locul accidentului și ce substanțe a consumat, iar artistul a avut o reacție neașteptată.

Culiță l-a întrebat pe unul dintre jurnaliști dacă soția lui mai întreabă de el, dar nu înainte de a-i atrage atenția că îl calcă pe adidași. Atitudinea cântărețului i-a determinat pe unii să critice reacția acestuia. Amintim că săptămâna trecută, Culiță Sterp a provocat un accident rutier pe o șosea din Cluj-Napoca, după ce s-a urcat băut la volan. Acesta a trecut pe roșu și a lovit o mașină care circula regulamentar. Șoferul din celălalt autoturism a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu, reacții dure la adresa lui Culiță Sterp

Cei doi prezentatori Tv au comentat cazul lui Culiță Sterp și au fost de părere că asrfel de gesturi ar putea duce la evenimente tragice. Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu sunt de părere că și persoanele celebre ar trebui judecate, altfel cei aflați în această postură nu ar mai ține cont de reguli.

„Nu poți să ai pretenția de la altcineva să-ți poarte de grijă. Dacă tu ai băut, ți se pare că tu ești Dumnezeu.  Și asta este o realitate. Asta face alcoolul. Legile sunt foarte aspre, legea îți spune că dacă te prinde la volan băut faci pușcărie', a spus Cătălin Cazacu, urmat fiind de colegul său: „Când l-am cunoscut pe acest băiat, era cu fosta lui iubită și vorbeam despre ei, erau niște oameni simpli, niște oameni normali.  Ușor, ușor încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare din partea celor din jur. Presa începe să-i urmărească și să evolueze și uită, de fapt, de lucrurile esențiale. Este o mare problemă, gândiți-vă ce se poate întâmpla dacă în locul mașinii ăsteia era un copil pe bicicletă', a declarat și Andrei Ștefănescu. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton