Lovitură pentru Mitică Popescu: a fost concediat în ziua în care trebuia să semneze contractul pentru "Moromeții 2". Reacția actorului de 83 de ani

 Dumba Gabriela
.

Actorul Mitică Popescu, în vârstă de 83 de ani acum, a fost invitat de regizorul Stere Gulea să facă parte din distribuția filmului Moromeții 2. Încântat de propunere, actorul și-a învățat rolul și aștepta cu nerăbdare să înceapă filmările, însă chiar în ziua în care trebuia să semneze contractul a fost „concediat'.

220px-Moromeții_2220px-Moromeții_2

În urmă cu doi ani și jumătate, Mitică Popescu a trecut printr-o situație neplăcută. Și-a învățat temeinic rolul din Moromeții 2, peliculă ale cărei filmări au avut loc în toamna lui 2017, însă visul frumos s-a terminat pentru Mitică Popescu chiar în ultimul moment.

În urmă cu ceva timp, Mitică Popescu trebuia să joace în pelicula „Moromeţii 2', regizată de Stere Gulea, însă s-a întâmplat ca în ultimul moment să nu mai filmeze.

Unii au crezut că Mitică Popescu a fost cel care a refuzat să mai joace în film, însă realitatea este alta.

 „Nu l-am refuzat pe Stere Gulea, învăţasem şi textul. Cu doi ani înainte, tot ne-a bătut la cap Stere. Dar trebuia să facă rost de bani şi, mă rog, când a reuşit să fie mândru de noul lui film, ne-a dat scenariile, eu l-am luat ca un elev silitor şi conştiincios. Locuind aproape de Herăstrău, mă duceam şi învăţam', a povestit actorul pentru revista Taifasuri.

Chiar în ziua când trebuia să semneze contractul pentru filmul „Moromeții 2', Mitică Popescu a fost anunțat prin telefon că nu mai este nevoie de serviciile lui.

„La un moment dat, nu ştiu exact motivele, Victor Rebengiuc n-a vrut să mai joace. Nu ştiu ce a motivat… Că e prea bătrân, în fine… Refuzând el, a trebuit să ne schimbe pe toţi din distribuţia veche. Era chiar în ziua când trebuia să mă duc să semnez contractul. Ne-au anunţat, cu scuzele de rigoare, evident. Asta e!', a mai spus Mitică Popescu.

Actorul Mitică Popescu este foarte activ la cei 83 de ani ai săi şi când nu filmează pentru emisiunea „Dale lui Mitică' de la TVR 2, emisiunea pe care o prezintă de 20 de ani, se plimbă, iese la o bere cu prietenii și călătoreşte.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton