Misha și Connect-R au divorțat din cauza singurătății în doi? Artista a dezvăluit tot: "Să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru..."

 Oana Pantazi
.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Misha și Connect-R au fost unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, iar fanii nu au aflat nici până acum care a fost motivul divorțului, cu atât mai mult cu cât, e clar, între cei doi mai există sentimente… Misha a lăsat să se înțeleagă însă, printre rânduri, care ar fi fost motivul.

Momentul în care Connect-R și-a anunțat despărțirea de Misha, la multă vreme după ce nu mai formau un cuplu, a fost șocant pentru fanii celor doi artiști, deși nimic nu lăsa să se întrevadă acest final. Cei doi au rămas însă în relații bune, de dragul fiicei lor, Maya, și au continuat să meargă împreună în vacanțe, ceea ce a aprins cumva scânteia speranței.

Citește și: Anamaria și Tudor Ionescu au povestit în premieră cum au trecut peste infidelitatea în cuplu: „A fost cel mai dificil moment din viața noastră”. Ce a însemnat a doua șansă pentru ei / EXCLUSIV

Din nefericire însă, Misha a declarat în nenumărate rânduri că ea și Connect-R nu mai formează un cuplu, acum legându-i doar o relație de prietenie și… tutela comună a fiicei lor.

„Lasă-i să plece!”

Recent, într-o postare pe contul ei de socializare, artista a dat de înțeles, referindu-se la experiența personală, care ar fi fost motivul răcirii relațiilor dintre ea și Connect-R. Misha a sugerat că nostalgia și obișnuința nu sunt de ajuns într-un cuplu.

'Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece', este mesajul postat de artistă pe contul ei de socializare.

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit. Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

Connect-R-Misha-si-Maya1Connect-R-Misha-si-Maya1

Dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!?

Pe de altă parte, Connect-R a recunoscut într-o postare emoționantă, că divorțul de soția lui l-a afectat enorm. Artistul s-a luptat cu sentimente contradictorii, în special în ceea ce privește divorțul și statutul de tată, dar și cu panica și anxietatea…

„Tu cine ești? M-am întrebat de multe ori: „ești artistul sau ești omul?'. Și am găsit un răspuns care să mulțumească pe toată lumea. Sunt și artistul, dar și omul, doar că mi-am dat seama că, dacă continui să mă identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamăgit. Când tineretea va trece, când cariera va apune, ce voi face? Voi îngropa jumătate din mine? Și atunci am zis: „nu domle, eu sunt Omul!'. Dar în viziunea mea omul era = Eu însurat, Eu tată, Eu cel ce a reușit în viață, Eu cel ce am adunat bani, respect, recunoștință. Păi și dacă divorțezi, ce o să zică lumea?!?

Citește și: 10 ani de la moartea Mădălinei Manole. Scrisoarea emoționantă a celui mai bun prieten al cântăreței: „Nu pot să mă despart de tine!”

Și când va crește cea mică, eu nu voi mai fi tată și dacă pierd toți banii pe care i-am strâns? Implicit nu mă mai învârt în cercurile înalte ale societății. Dacă ajung înapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Că nu mai sunt om? Nu nu, nu e bine!!! Panică, teamă, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru că mă identificam prea mult cu ce cred ceilalți, cu, cum eram văzut de ceilalți', a scris artistul pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton