Mirela Vaida naște al treilea copil curând. Artista a intrat în ultima săptămână de sarcină: "Mă simt însărcinată de vreo 2 ani"

 Pirvu Cristina
.

Mirela Vaida naște în aproximativ o săptămână al treilea copil. Vedeta nu are deloc emoții, știe ce înseamnă o naștere, a mai trecut prin acest proces de două ori, prima oară la fetiță, apoi la băiețel. Iată că bebelușul cu numărul 3 întârzie acum. 

Aflat în ultima săptămână de sarcină, Mirela Vaida arată mai bine ca niciodată. Se întreabă și ea de ce nu vine momentul cel mare, când își va strânge în brațe al treilea bebeluș. Merge la piață, cară greutăți, dansează cu copiii în brațe, face o muțime de activități care o fac fericită.

În mediul online, artista a explicat că dacă bebelușul va întârzia să apară, ea va merge la medic și, la indicațiile acestuia, va face cezariană.

„Da, știu!! Toată lumea mă întreabă cât mai am???? Mă simt însărcinată de vreo 2 ani, așa… și nu mai am răbdare!! Azi întru în săptămâna 40 și ultima!! Îl mai las nițel la copt' și dacă nu vrea singur, îl scot cu forță la lumina! ☺️ Așa mi-a făcut și Vladimir!! Băieții ăștia… legați de mame până în ultima secundă!! 😬😊 Și ce credeți? Dansez în fiecare seară cu copiii în brațe, sărim, fug după biciclete, ridic mobilă, mă așez pe burtă să scot mașinuțele de sub pat, car sacose pline de cumpărături, fac piață!

Mâine merg la premieră musicalului We Will Rock You România, că tre să fiu la curent și cu asta 😜, duc copiii la piscină, la balet, caut mobilă pt nouă casă… Și nimic!!! Bebe nu iese!!! Material rezistent, ce mai… Și atunci îl las și eu în pace și vin la o cafeluță și un croissant, acum cât mai am puțină liniște!! Promit că va țin la curent! Mulțumesc pentru toate gândurile bune!!! Va puup!! 🙏💖💖„, a scris Mirela Vaida în mediul online.

Mirela Vaida, ]ns[rcinat[ cu al treilea copilMirela Vaida, ]ns[rcinat[ cu al treilea copil

Mirela Vaida, primele declaraţii despre al patrulea copil

Mirela Vaida este însărcinată cu al treilea copil. Spre deosebire de celelalte două, sarcina aceasta a luat-o prin surprindere. Nu şe aşteaptă să conceapă acum al treilea bebeluş, dar l-a primit cu braţele deschise.

Este şi mai curajoasă de atât şi îşi vrea ca până la 40 de ani să îl facă şi pe al patrulea.

„Până la 40 de ani îl fac și pe al patrulea”, a afirmat Mirela Vaida la emisiunea „Răi da buni’, de la Antena Stars.

Află totul despre sarcina pe săptămâni!

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton