Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, își mai dorește copii. Este încă singură la 3 ani de la divorț

 Stamen Diana
.

Alina Vidican și Cristi Borcea au divorțat în anul 2016, iar de atunci fosta lui soție nu a mai avut nicio relație. Alina Vidican s-a mutat în Statele Unite ale Americii, acolo unde își trăiește viața liniștită alături de copiii ei.

Din mariajul de 5 ani cu fostul acționar de la Dinamo, Alina Vidican are doi copii, o fetiță și un băiat. De când nu mai este cu Cristi Borcea, fosta lui soție s-a schimbat radical. Alina Vidican și-a făcut mai multe intervenții estetice și este de nerecunoscut.

La trei ani de la divorț, Alina Vidican încă este o femeie singură și își dedică tot timpul copiilor ei. Fosta soție a lui Cristi Borcea își mai dorește un copil și este hotărâtă să-și refacă viață, chiar dacă afaceristul a rugat-o să nu aducă alt tată pentru copiii lui.

'Alina Vidican își dorește un copil. Și-ar dori să fie, din nou, iubită de un bărbat, să își refacă viața și, dacă va simți că acesta îi este potrivit ca partener, să îi dăruiască un copil', a declarat o sursă apropiată Alinei Vidican pentru wowbiz.ro.

După despărțirea de Cristi Borcea, Alina Vidican este extrem de discretă în ceea ce privește viața ei privată. Vedeta a suferit foarte mult după divorț și nu a mai vrut să-și refacă viață, însă deciziile ei s-au schimbat acum.

Citește și: Alina Vidican este de nerecunoscut. Cum arată fosta soție a lui Cristi Borcea la trei ani de la divorț

Citește și: Cristi Borcea, mesaj emoționant pentru Valentina Pelinel din închisoare. Ce i-a spus soției sale la telefon

FOTO: Facebook

Alina Vidican și mama eiAlina Vidican și mama ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton