Cum arată vila în care locuiește Mirela Vaida. Are o curte imensă și foarte frumoasă

 Raiciu Adriana
.

Cum arată casă în care locuiește Mirela Vaida. Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din țara noastră. Vedeta poate fi văzută de luni până vineri la televizor, la Acces direct, însă este extrem de activă și pe rețelele de socializare. De curând, prezentatoarea le-a arătat internauților mai multe imagini din locuința sa. Iată cum și-a amenjat curtea îndrăgita vedetă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida și întreaga familie s-au mutat în casă nouă. Împreună cu soțul și cei trei copii, aceștia locuiesc acum la țară, departe de București. Au și pădurea aproape, se pot juca în aer liber când doresc, lucru pe care nu îl puteau face cât timp erau în Capitală. 

casa-mirela-vaidacasa-mirela-vaida

Vedeta a postat și câteva fotografii din curtea proaspăt reamenajată, iar fanii au putut observa că aceasta este îndrăgostită de flori. Prezentatoarea are trandafiri peste tot, dar și alte flori de diferite culori, iar terasă oferă o priveliște ce-ți taie răsuflarea.

Citește și: Cum arată Mirela Vaida, la 39 de ani, în lenjerie intimă.Fanii s-au extaziat

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi’

Citește și: Cum arată Andreea Bălan la o săptămână după ce s-a lovit cu fața de bordură:„Mi-am scos firele  

Citește și: Cadoul inedit pe care Gina Pistol și Smiley l-au pregătit înainte să se nască Josephine:„Am plâns amândoi în camera ei’

Cum arată casa în care locuiește Mirela Vaida

În 2019, Mirela Vaida a decis să facă o schimbare radicală, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și și-a luat o casă în afara Bucureștiului. Locuința este una mare, cu 5 camere, spațioasă și cu mult spațiu unde pot alerga cei trei copii.

„Deci ne-am mutat la casă nouă.. Casă mare, 5 camere, spațioasă, luminoasă, teren muult, să alerge iezii, manzii și copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpisori, fluturași și albine, că deh.. am vrut lângă pădure…E o liniște totală.. dar și prea multă liniște dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea.', a explicat Mirela Vaida.

De curând, prezentatoarea a postat mai multe fotografii din curtea sa, iar la descriere a scris că nicăieri nu-i ca acasă.

'Nicăieri nu-i ca acasă', a scris Mirela Vaida în dreptul imaginilor.

Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie

Mirela Vaida și soțul ei se cunosc și formează o relație de 16 ani. În urmă cu 12 ani, atât în fața preotului, cât și a ofițerului de stare civilă, cei doi și-au unit destinele pentru totdeauna. Prezentatoarea de la Antena1 a povestit într-un interviu cum a reușit relația lor să reziste atât de mult timp și care este secretul cuplului!

„Noi comunicăm tot timpul. Viaţa publică şi supraexpunerea m-au făcut ca, atunci când am un moment liber, să vreau să mi-l petrec doar cu soţul, cu familia, nu cu o gaşcă întreagă de prieteni. Noi ne-am spus întotdeauna păsurile, ne-am şi certat, dar ne-am împăcat. Suntem o familie normală, organică, nu e doar lapte şi miere între noi. Cei 16 ani petrecuţi împreună înseamnă şi negocieri, şi compromisuri, a lăsa unul pentru celălalt, a-l înţelege pe cel de lângă tine, a-i lăsa un pic de spaţiu când simţi că are nevoie’, a povestit Mirela Vaida.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton