Mirela Vaida e mândră de fiica ei. La patru ani, Carla se machiază şi merge pe tocuri înalte

 Pirvu Cristina
.

Mirela Vaida este o mămică împlinită. Are doi copii frumoşi, o fetiţă şi un băiat, şi un bebeluş în burtică. Iată cum decurg lucrurile în familia lor! 

Însărcinată în aproximativ 8 luni, Mirela Vaida caută să petreacă cât mai mult timp cu copiii ei. Deşi a avut o perioadă foarte aglomerată, vedeta a încercat să îţi găsească liniştea. A renunţat la proiectele de televiziune şi s-a concentrat asupra celor dragi, dar şi asupra concertelor.

Acum, Mirela Vaida aşteaptă cu mare nerăbdare să devină mamă pentru a treia oară. Nu mai are nicio temere şi se bucură de perioada frumoasă pe care o traversează. Cea care o surprinde zilnic este fetiţa ei în vârstă de 4 ani. Carla se joacă deseori cu frăţiorul ei, dar are şi momente în care preferă să fie singură.

Carla îndrăgeşte produsele de make-up, adoră să facă diferite combinaţii ale hainelor, dar cel mai mult, să poarte tocurile mamei ei. Mirela Vaida a fotografiat-o în repetate rânduri prin casă purtând pantofi înalţi. Fanii vedetei au reacţionat când am văzut imaginile: „Să fie sănătoasă, nu-i nimic că îi place să fie cochetă de mică, așa făcea și fata mea când era mică toată ziua îmi troncanea pantofii acum are 33 și de fiecare dată mă uit cu drag când iese din casă. Mirela, ai o familie minunată și îmi ești foarte dragă ești ieșeană de a mea te iubesc. Baftă la Rurovision. (…) Bine măcar că s-a încăltat corect, si nu invers😜! Copil cu personalitate puternică, ce mai!❤💝😘”

Fiica Mirelei VaidaFiica Mirelei Vaida

Mirela Vaida, primele declaraţii despre al patrulea copil

Mirela Vaida este însărcinată în şapte luni, cu al treilea copil. Spre deosebire de celelalte două, sarcina aceasta a luat-o prin surprindere. NU şe aşteaptă să conceapă acum al treilea bebeluş, dar l-a primit cu braţele deschise.

Este şi mai curajoasă de atât şi îşi vrea ca până la 40 de ani să îl facă şi pe al patrulea.

„Până la 40 de ani îl fac și pe al patrulea’, a afirmat Mirela Vaida la emisiunea „Răi da buni’, de la Antena Stars. Vedeta în vârstă de 36 de ani se află în cea de-a șaptea lună de sarcină.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton