Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie a doua oară. Cum arată inelul: „Am spus da”

 Miniosu Alexandra
.

Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie a doua oară. Prezentatoarea de la Antena 1 a fost surpinsă de soțul ei, Alexandru Vaida, în timpul unei excursii cu familia. Aflată în Sighișoara, vedeta nu a fost uluită doar de peisajul de basm, ci și de gestul partenerului ei de viață. Artista a ales să împărtășească bucuria și cu fanii săi din mediul online, astfel că a postat prima imagine cu inelul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie a doua oară weekend-ul trecut, după ce ea și partenerul ei au împlinit 12 ani de căsnicie. Chiar ea a dat marea veste pe rețelele de socializare, postând o poză simbolică. Vedeta s-a mândrit cu inelul primit din partea soțului ei, Alexandru Vaida, și a dezvăluit că răspunsul ei a fost „DA', cum probabil v-ați fi așteptat. Bonus, artista a postat mai multe imagini de familie, spre încântarea internauților.

m9m9

Weekend-ul trecut a fost unul plin de surprize pentru Mirela Vaida și admiratorii ei. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct' a fost plecată într-o excursie de neuitat alături de familia ei. Au ales să viziteze locuri de poveste din România și s-au arătat cu toții fermecați de frumusețile naturii. Distracția a început încă de vineri, atunci când vedeta, soțul ei, Alexandru Vaida, și copiii lor au pornit la drum.

Citește și: Cum se înțelege Mirela Vaida cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Nu e doar lapte și miere între noi'

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida.Cât câștigă la Acces Direct și Te Cunosc de Undeva

Citește și: Lora, dezvăluiri despre căsnicia eșuată cu Dan Badea:„M-am simțit abandonată și neînțeleasă'

Citește și: Cu ce s-a ocupat Tibi Clenci de la Bravo, ai stil! înainte să devină fotograf:„Eram campion în sport'/ EXCLUSIV

Mirela Vaida a fost cerută în căsătorie a doua oară

Pentru a păstra în permanență legătură cu fanii ei, Mirela Vaida nu a ezitat să le împărtășească mai multe imagini din locul care i-a cucerit sufletul, Sighișoara. Vedeta a fotografiat peisajele de basm și a postat și câteva imagini emoționante cu superbii ei copii. De departe, poza care i-a lăsat pe internauți cu gurile căscate a fost cea în care prezentatoarea TV purta un inel superb, cu diamant.

Mirela Vaida și soțul ei, Alexandru Vaida, au fost protagoniștii unui moment extrem de romantic, în Sighișoara. Se pare că prezentatoarea TV a fost cerută în căsătorie pentru a doua oară de partenerul ei de viață. Artista a postat o imagine în care poartă pe deget un inel spectaculos, iar în dreptul pozei a scris și o descriere sugestivă: „Am spus da!'.

Cum a fost vedeta cerută în căsătorie prima dată

Mirela Vaida a fost cerută prima dată în căsătorie într-un mod inedit. Scena romantică a avut loc chiar în mașină, în timp ce ea și soțul ei, Alexandru Vaida, așteptau la semafor. Potrivit spuselor sale, ea și partenerul ei și-au organizat nunta în doar 40 de minute. În prezent, ei au trei copii superbi, pe Carla, Vladimir și Tudor și au împlinit recent 12 ani de căsnicie.

„Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București. În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur', a spus Mirela Vaida la „Te cunosc de undeva', în urmă cu ceva vreme, conform spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton