Iulia Albu, alături de Natantici la Asia Express. Cum s-a descurcat la autostop și ce a refuzat să facă

 Sutiu Theodora
.

Ediția de duminică de la Asia Express a venit cu o surpriză de proporții. Concurenții au fost puși să aleagă ținute pentru localnici, iar Iulia Albu a venit, spre surprinderea tututor, să jurizeze proba. Apoi, creatoarea de modă s-a alăturat echipei Eliza și Cosmin Natanticu, în lupta pentru marele premiu. Iată cum s-a descurtat pe traseu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Atunci când au aflat că Iulia Albu va fi cea care va alege câștigătorii probei, mulți dintre concurenți și-au pierdut speranța că vor câștiga. Totuși, Cosmin Natanticu a fost singurul bucuros că o vede. Actorul i-a mărturisit vedetei, sub ochii surprinși ai soției, că a visat-o cu o noapte în urmă și nu-și putea ascunde șocul când a realizat că totul s-a adeverit.

iulia-1iulia-1

Iulia Albu, concurentă la Asia Express. Natanticu: „Te-au visat azi noapte'

Până la urmă, Natanticii au fost norocoșii care au avut șansa meargă următarele probe de la Asia Express cu Iulia Albu, care, se pare că le-a ținut noroc.

„Jur, Iulia! Te-am visat azi-noapte, jur! Erai bine de tot!', i-a spus Cosmin Natanticu Iuliei Albu, sub privirile soției, de îndată ce a văzut-o pe stilistă pășind în fața lui.

Ajunși la autostop, Cosmin și Eliza Natanticu aveau să descopere că Iulia Albu este foarte pricepută în a convinge șoferii georgieni să îi ajute, deși la început au fost îngrijorați pentru că echipa lor se mărise cu un membru, iar misiunea părea la prima vedere foarte ușoară. Dar, s-au înșelat.

A ieșit leoiaca din mine și din acel moment mi-am dorit ca ei să câștige!', a spus Iulia Albu, dornică să îi ducă la victorie pe Natantici.

Cei doi concurenți s-au declarat foarte surprinși de faptul că stilista a decis să îi ajute necondinționat și i-a ieșit. „Tot Iulia a reușit să oprească un domn mai în vârstă, tot ea l-a convins', a spus, fericită, Eliza Natanticu.

Stilista nu a vrut să „cerșească' un loc de cazare

După ce au terminat toate probele zilei, Natanticii și Iulia Albu au fost nevoiți, așa cum e tradiția la Asia Express, să își găsească un loc de cazare. După ce a văzut că tehnica Elizei este să se roage de localnici să îi primească la ei în casă, creatoarea de modă a refuzat 'să cerșească' pentru un loc în care să petreacă noaptea.

„Eu nu vreau să cerșesc! Este înjositor! Nu vreau să fac asta și nu înțeleg de ce Eliza face asta, plus că nu are succes, ceea ce face ea nu funcționează', a spus Iulia Albu, în ediția din această seară din Asia Express.

Nu a acceptat să doarmă oriunde

Mai mult, Iulia Albu nu a vrut să doarmă în orice cazare, mai ales dacă locul părea a fi unul murdar. Cosmin Natanticu a fost de acord cu ea la acest capitol.

„Nu puteam să dormim chiar în orice condiții. Mai bine dorm în aer liber, decât să dorm undeva unde este insalubru. Așa ceva nu se poate, am copil, nu pot să mă duc acasă cu tot felul de alte … și este și riscant. Suntem într-o țară străină, Dumnezeu știe ce se poate întâmpla', a mai spus stilista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton