Mirela Vaida a născut al treilea copil. Prima imagine cu mămica, din spital

 Pirvu Cristina
.

Mirela Vaida a născut astăzi al treilea copil. Prezentatoarea TV și familia l-au întâmpinat pe băiețel cu brațele deschise. E bucurie mare, mai ales pentru frățiori, pentru Carla și Vladimir! 

După o oră și jumătate de travaliu, Mirela Vaida a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Tudor Ștefan a primit nota 10 la naștere. Chiar de pe patul de naștere, Mirela Vaida a publicat prima imagine cu ea, dar a și dezvăluit primele detalii despre bebeluș.

„La cat l-am amenintat ca il scot fortat daca nu vine singur, Tudor Stefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! 🙏❤️🎉 Un baietel tare luminos, care s-a nascut repede si usor, dupa doar 1 ora jumatate de travaliu! Cantareste 3500 g, are 51 cm si a primit nota 10 la nastere, ca si mami! 💖😘 Va scriu chiar din sala de nasteri dar ma opresc direct in sala de mese, ca nu vad pe unde nasc de foame!! 😁 Va multumim din suflet pentru toate gandurile bune!! Va imbratisam! Vaida & Co. ❤️🎉🙏”

Mirela Vaida, prima imagine după ce a născut al treilea copilMirela Vaida, prima imagine după ce a născut al treilea copil

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton