Mirela de la Insula iubirii s-a căsătorit în secret: ”Am ales să fim NOI”

 Stamen Diana
.

Mirela de la Insula iubrii s-a căsătorit în mare secret. Fosta concurentă de la Antena 1 a spus marele 'DA', fără ca nimeni să știe. Deși își dorea o nuntă mare, cu peste 300 de invitați, evenimentul a fost unul intim.

Nunta celor doi ar fi trebuit să aibă loc în luna mai, însă se pare că totul s-a întâmplat mai devreme. Mirela Baniaș a devenit acum doamna Tecar și este extrem de fericită. Fosta conurentă de la Insula iubirii a anunțat că a ales să se căsătorească mai devreme decât stabilise.

'Am avut de făcut o alegere să aștept sau să iau decizii…
Să fac un pas în spate sau să mă îndrept spre viitor…
Am ales…
Să fim NOI❤️', a scris Mirela de la Insula iubirii pe una dintre rețelele de socializare.

Florin Tecar este cel care a reușit să o facă pe Mirela să-l uite pe Ionuț Gojman, după ce acesta a picat în ispită la Insula iubirii. Fosta concurentă este acum fericită și liniștită lângă un bărbat care o iubește și o apreciază foarte mult, așa cum își dorește ea.

Mirela de la Insula iubirii este însărcinată

Florin Tecar este în culmea fericit pentru că va deveni tată. Mirela Baniaș așteaptă primul ei copil. Emoțiile sunt cu siguranță mari.

Pe una dintre rețelele de socializare, viitorul soț al Mirelei de la Insula iubirii a dat-o de gol că este însărcinată. Bărbatul a fost fotografiat în timp ce îi punea mâna pe burtică vedetei, iar amândoi erau cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Mirela de la Insula iubirii, vacanță de vis în Cuba. Cea mai sexy fotografie cu fosta concurentă

Citește și: Mărturisire șocantă pe Insula Iubirii: 'Am căzut în ispită! Recunosc, în prima zi…'

FOTO: Facebook

Mirela de la Insula iubiriiMirela de la Insula iubirii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton