Mirela de la Insula iubirii vrea să-și mai facă și alte intervenții estetice: ”Au un rezultat major pentru mine”

 Stamen Diana
.

Mirela de la Insula iubirii s-a schimbat radical de la încheierea filmărilor pentru emisiune. După ce fostul iubit a folosit-o doar pentru a se face cunoscut, concurenta a pus piciorul în prag și a trecut printr-o serie de transformări.

Concurenta a slăbit peste 20 kilograme, și-a mărit buzele cu acid hialuronic și a apelat la diverse tratamente de înfrumusețare. Mirela de la Insula iubirii nu vrea să se oprească aici, pentru că are de gând să își mai facă și alte intervenții estetice atunci când va simți că este nevoie. După ce s-a întors din Thailanda, concurenta s-a transformat total și mai mult, aceasta a reușit să aibă încredere în ea și să nu se mai lase afectată de oamenii răi din jurul ei. După această experiență, Mirela de la Insula iubirii a învățat multe și este împăcată cu ea că și-a dat seama cu cine a fost într-o relație atât timp.

Cum s-a schimbat viața ta după emisiune?

Viața mea s-a schimbat la 360 de grade, asta e clar. Am reușit să slăbesc, am reușit să-mi conturez silueta și tenul pe care mi le-am dorit întotdeauna. Apoi, în partea spirituală, am cunoscut o gramadă de oameni calzi la suflet, ce să mai vorbesc despre urmăritorii mei, care zilnic mă fac să zâmbesc prin zecile de mesaje pe care mi le trimit. Visele mele se îndeplinesc unul câte unul.

Ai început o serie de transformări colosale. Ai slăbit 20 de kg și ai făcut diverse intervenții estetice. Ai de gând să mai faci și alte intervenții?

Da, așa este. Am slăbit mult și am făcut intervențiile pe care tot timpul mi le-am dorit, dar nu aveam încrederea necesară să le fac. Am făcut intervenții minore la nivelul feței, dar care au un rezultat major pentru mine. Întotdeauna am să fac orice mă face pe mine să mă simt bine!

Păstrezi legătura cu Mircea, v-ați întâlnit după terminarea emisiunii? Am văzut că ai fost foarte afectată de despărțirea voastră.

Mircea este un om excepțional. Cu siguranță am prins drag de el și vorbim cu fiecare ocazie care se ivește. În continuare îmi dă sfaturi, mă ajută cu orice am nevoie și îmi spune o vorbă bună când lucrurile nu sunt musai roz. Mircea, și pe această cale, îți multumesc pentru tot! Te pup.

Citește și: Scandal între Mirela de la Insula Iubirii şi ispita Nicoleta. 'Toţi greşim, dar nu toţi călcăm pe cadavre să construim o imagine falsă'

Citește și: Ce medie a avut Hannelore de la Insula iubirii la BAC. Concurenta a făcut două facultăți

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton