Mirela de la Insula Iubirii și-a schimbat look-ul? Fosta concurentă e într-o continuă transformare

 Pirvu Cristina
.

Mirela de la Insula Iubirii și-ar fi schimbat look-ul. După ce a participat la Insula Iubirii, concurenta este într-o continuă transformare. Iată că vrea să renunțe la brunet în favoarea blondului. 

Mirela este în toiul pregătirilor. Anul acesta va fi mireasă, Florin Tecar, iubitul ei, a cerut-o în căsătorie în Cuba. Acum ei se pregătesc de marele eveniment, de cununia civilă, dar și de cea religioasă.

În acest timp, se pare că Mirela vrea o schimbare de look. A fost brunetă mereu, dar se pare că s-a plictisit. Oare să se facă blondă? Îi stă foarte bine, iar dovadă este o poza pe care a încărcat-o în mediul online. Poartă o perucă blondă.

„Blondă sau brunetă?”,  a scris Mirela Baniaș pe Facebook.

Cei care o urmăresc imediat au reacționat: „Blonda semeni cu Alina Eremia. (…) Blondul pare ca te întinerește 😊dar cu toți ne am obișnuit brunetă ești frumoasa oricum!”

Mirela de la Insula Iubirii a stabilit nunta

Mirela Baniaș se pregătește de nunta cu Florin. Aceasta a primit inelul superb, prețios, dar și cererea în căsătorie în Cuba, acolo unde au călătorit câteva zile. Au avut parte de o vacanță de excepție, la mii de kilometri distanță de România.

Iată că s-au întors cu planuri mari, vor să facă nunta, cununia civilă, iar apoi cununia religioasă. Vor participa apropiații, prietenii și familia. Nu vor însă să facă o petrecere cu dar, vor una la care toți invitații să se distreze.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton