Mirela de la Insula iubirii nu l-a uitat pe Mircea. Ce mesaj i-a transmis ispitei masculine: ”Atât de aproape...”

 Stamen Diana
.

Mircea a fost singurul care i-a fost alături Mirelei de la Insula iubirii pe tot parcursul emisiunii. Cei doi au rămas prieteni după terminarea show-ului de la Antena 1. Fosta concurentă nu l-a uitat și i-a transmis un mesaj amicului său.

Mulți au stat cu sufletul la gură să afle dacă povestea de dragoste dintre Ionuț Gojman și Mirela de la Insula iubirii va continua sau dacă aceasta va avea o relație cu ispita Mircea. Însă… surpriză! Mirela de la Insula iubirii și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, cu mult mai mare decât ea. Cei doi au fost la un pas să devină părinți, însă fosta concurentă a avut probleme cu sarcina și a fost nevoită să facă întrerupere de sarcină.

Chiar dacă acum Mirela este fericită alături de un alt bărbat, aceasta nu l-a uitat pe Mircea, bărbatul care a ajutat-o mereu cu sfaturi atunci când a avut nevoie. Cei doi au sărbătorit un an de prietenie virtual, iar fosta concurentă i-a transmis un mesaj amicului său. 'În ciuda disțanței.. Atât de aproape… La mulți ani nouă!', a fost mesajul pe care Mirela i l-a transmis lui Mircea.

Mircea spera că va forma un cuplu cu Mirela de la Insula iubirii

Mircea va fi prezent şi în următorul sezon al emisiunii „Insula iubirii' pe post de ispită. Acesta a învăţat multe lucruri pe parsursul show-ului. Spera să formeze un cuplu cu Mirela, dar nu s-a întâmplat. Era bucuros că ea i-a declarat dragostea, dar apoi a avut parte de un şoc.

Iată că acum, el este fericit pentru ea, că şi-a găsit sufletul pereche. Îi pare rău că a pierdut sarcina, speră să îşi revină, să fie împlinită.

„Mă bucur pentru Mirela că este fericită în relația ei. Îmi pare rău că a pierdut sarcina. Îmi place că a căpătat încredere după emisiune. Eu am ajutat-o până în momentul despărțirii, ea a pus în aplicare tot. Avea nevoie de un șoc. Am mai vorbit la telefon, mă suna, o sunam, cum te simți, ești ok, din astea.

Lucruri de viață, câte un sfat. Mi-a spus că mă iubește, am înțeles-o pe urmă. Ținând cont de faptul că eram ispită cred că a crezut că își ia țeapă. Au fost momente când am crezut că se poate realiza ceva, a fost posibil, dar era și distanța.', a povestit Mircea de la Insula Iubirii, la „Agenția Vip', emisiunea de la Antena Stars.

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii şi-a făcut o nouă intervenţie estetică. Chipul său arată diferit

Citește și: Motivul pentru care Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii au divorțat. Părinții concurentei nu-l plăceau pe soțul ei

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton