Mirela de la ”Insula iubirii” iese din ce în ce mai des cu un fost concurent. Cum s-au fotografiat cei doi

 Stamen Diana
.
Mirela de la 'Insula iubirii' este una dintre cele mai controversate concurente din emisiune. Femeia are o poveste de viață interesantă, aceasta fiind arestată din cauza fostului iubit. Mirela a venit la 'Insula iubirii' împreună cu Ionuț, însă nu se știe dacă cei doi vor rămâne împreună la final.
Pe rețelele de socializare au început să apară o mulțime de imagini cu Mirela și un fost concurent de la 'Insula iubirii'. Cătălin este cel cu care se fotografiază în ultima perioadă Mirela. Concurentul din sezonul trecut de la „Insula iubirii' forma un cuplu cu Nico, pe care o ceruse și în căsătorie, însă cei doi s-au despărțit.
Mirela Băniaș și Cătălin ies împreună la masă, dar s-au fotografiat și în casă, iar cei doi păreau foarte apropiați. Imaginile cu cei doi au stârnit multe semne de întrebare în rândul fanilor emisiunii 'Insula iubirii'. Acum rămâne de văzut dacă între aceștia este mai mult decât o bună prietenie.
Cătălin și MirelaCătălin și Mirela

Mirela de la 'Insula iubirii' a slăbit 20 de kilograme

Mirela a povestit că pe parcursul competiţiei avea 72 de kilograme. Mulţi spuneau că este grasă, mulţi că are o greutate bună la întâlţimea ei, alţii că este cam rotunjoară. Ea s-a ambiţionat şi a luat decizia de a slăbi.

A făcut o schimbare în viaţa sa şi în trei luni a dat jos 20 de kilograme. Iată cum a reuşit.

„M-am tot gândit la voi, cele, care mi-ați scris într-un număr atât de mare, în care mi-ați solicitat dieta mea minune.
Dieta mea minune o pot numi dietă pe baza de urgență😉..și e unică, pentru că este rapidă și sănătoasă😉. Da, așa este în timpul fimarilor de la #insulaiubirii4# aveam 72 de kg, nu eram grasă după gustul unora, eram pufoasă și cu aspect de față,, țeapănă'😂.
Acum era momentul să fac o schimbare în viață mea, și utilizând această,, dietă miraculoasă' am reușit că în 3 luni să ajung la 52 kg și un aspect fizic mai tânăr iar psihicul pe măsură😉', a scris Mirela în mediul online.

Ea a explicat că a reuşit să dea toate kilogramele jos cu ajutorul unei alimentaţii sănătoase, nu este vorba de pastile sau ceaiuri: „E doar alimentaţia sănătoasă. Urăsc pastilele, ceaiurile.'.

Citește și: Unde au petrecut luna de miere Hannelore și Bogdan de la 'Insula iubirii'. S-au simțit de minune împreună

Citește și: Mirela de la 'Insula iubirii' și-a făcut o intervenție estetică. Cum arată concurenta acum

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton