"Strivit de viață, dar respir". Mircea Solcanu și-a pierdut auzul din cauza tumorei de pe creier

 Radulescu Ruxandra
.

Mircea Solcanu și-a pierdut auzul din cauza tumorei de pe creier. Mircea Solcanu se luptă cu o serie de probleme teribile. Fostul prezentator a rămas cu seschele serioase din cauza operației pe creier pe care a făcut-o în Viena. Mircea Solcanu nu mai aude, fapt care îi afectează serios viața. Acesta trăiește de pe o zi pe altă dintr-o pensie de handicap de numai 760 de lei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mircea Solcanu și-a pierdut auzul din cauza tumorei de pe creier. Mircea Solcanu trece printr-o perioadă extrem de dificilă. După ce mama lui s-a stins din viață anul trecut, fostul prezentator a continuat să aibă parte de și mai multe greutăți. Acesta a rămas fără auz la urechea dreaptă după operația pe creier, pe care a făcut la Viena, pentriu extirparea unei tumori. Solcanu a suferit recent un șoc, care l-a lăsat aproape în întregime fără auz. De asemenea, se zbate să supraviețuiască dintr-o pensie de handicap, de 760 de lei, pe lună.

mircea-solcanu-si-cabralmircea-solcanu-si-cabral

Mircea Solcanu și-a pierdut auzul din cauza tumorei de pe creier

Mircea Solcanu a trecut prin momente deseobit de grele în ultima vreme. Acesta a rămas anul trecut fără mama sa, după ce s-a stins din viață. Fostul prezentator a continuat să aibă probleme de sănătate, în urma cărora a rămas aproape fără auz. După operația de extirpare a unei tumori pe creier, auzul de la urechea dreapta i-a fost grav afectat. Recent, Solcanu a suferit un șoc, după ce și-a pierdut câinele, patrupedul credincios care îi alina existența, și astfel a rămas aproape fără auz și la urechea stângă.

Citește și: Cum arată Mircea Solcanu, la zece ani după ce s-a retras de la TV. Fostul prezentator TV a fost surprins pe litoral

Citește și: Mircea Solcanu a absolvit facultatea, la 46 de ani! S-a fotografiat în robă, la festivitatea de premiere: „Cea mai bună zi”

Citește și:Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, nu mai este susținut financiar de familie: „Scumpirile astea se simt. O să plec'

Citește și: Cum decurge o zi din viața lui Daniel Pavel la Survivor 2023: „A fost o săptămână atipică'

Trist și nervos și strivit de viață, dar respir. Nu mă mai mișc ca la 20 de ani. Doar frustrarea care vine la pachet cu pierderea auzului. Tumoarea pe care am avut-o mi-a spart timpanul de la urechea dreaptă. Și, în timp, am rămas fără auz deloc la urechea dreaptă. Din cauza unui șoc provocat de furtul câinelui anul trecut mi-a scăzut auzul și la urechea stângă.„, a declarat acesta pentru Ciao.ro.

Mircea Solcanu nu s-a mai uitat de șapte ani la TV

Mircea Solcanu și-a găsit refugiul în studii. El frecventează cursurile Facultății de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța și se pregătește pentru spectacolul de licență. Fostul prezentator a mărturisit că nu s-a mai uitat de șapte ani la televizor și nu regretă că a ieșit din lumina reflectoarelor.

Nu mai găsesc plăcerea în lucrurile care odată îmi plăceau. Încerc să îmi definesc alte lucruri de care să mă bucur. Însă până acum, în afară de credință și sufletul meu, nu am găsit, nu m-am uitat 7 ani la televizor, iar când am reînceput să mă mai uit, constat că nu îmi va lipsi nici în următorii 7. În această perioadă scriu la lucrarea de licență, învăț poezii și pregătesc un moment pentru examenul de licență și repet la spectacolul de licență. În iunie-iulie termin.„, a mai adăugat Solcanu pentru aceeași sursă.

FOTO Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton