Mircea Ivan și-a dat demisia de la Antena 1! Cu ce post TV a semnat

 Oana Pantazi
.

Mircea Ivan, unul dintre prezentatorii Observatorului matinal, de la Antena 1 și-a dat demisia, urmând să lucreze la postul condus de Adrian Sârbu, după doi ani petrecuți în trustul Intact.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mircea Ivan, carismaticul prezentator al Observatorului matinal, de la Antena 1, s-a despărțit recent de trustul în care a lucrat doi ani și și-a anunța plecarea pe contul său personal de socializare.

„Știrile dimineții se opresc aici! Este timpul schimbărilor, așa că după doi ani de Antena 1 voi lua o gură de aer proaspăt. Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați devenit prieteni. Vă îmbrățișez și ne revedem curând!”, a scris prezentatorul.

Mircea-Ivan-2Mircea-Ivan-2

De la Antena 1 la televiziunea lui Adrian Sârbu

Pe 2 martie, Mircea Ivan a prezentat ultimul Observator matinal la antena 1, alături de Iulia Pepene, urmând să-și înceapă activitatea la Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu, chiar de azi. Știristul va prezenta acolo jurnalul, la fel cum a făcut-o și la ultimul loc de muncă.

Citește și: Când începe Mireasa sezonul 3 și cine prezintă show-ul de la Antena 1

Citește și: Scandal uriaș între Alin Sălăjean de la Survivor și Kamara. Musty, fratele artistului, acuzat de violență: „M-a amenințat că îmi rupe picioarele!”

Citește și: Cum s-au filmat Gina Pistol și Smiley înainte să devină părinți. Au arătat tuturor cum decurg certurile conjugale, în familia lor!

„Simțeam nevoia de o schimbare, mai ales pe plan profesional. Schimb aerul iar la postul lui Adrian Sârbu am găsit cel mai bun loc. Așadar, mă duc la Aleph. O să prezint știrile, dar nu știu încă pe ce tronson. De azi îmi începe contractul acolo', a declarat Mircea Ivan pentru Pagina de media.

Cine este Mircea Ivan

Înainte de a lucra la Antena 1, Mircea Ivan a prezentat știrile sportive, dimineața, la postul de televiziune Digi 24, timp de 7 ani. A fost, de asemenea, și prezentatorul știrilor Digisport, la jurnalele de la ora 10 și de la ora 11.00.

Înainte de a lucra la Digi24, Mircea Ivan a fost realizator de emisiuni la postul de televiziune Dance FM, iar în anul 2009, a realizat o pastilă despre Uniunea Europeană la Realitatea TV. Prezentatorul știrilor de la Aleph News este absolvent de Comunicare și Relații Publice.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton