În ce condiții dorm, de fapt, concurenții Survivor. Majda: "Cu șobolanii, dădeam șerpii cu mâna"

 Laciu Andreea
.

Multă lume se întreabă în ce condiții dorm, de fapt, concurenții Survivor. După eliminarea din competiție, Majda Aboulumosha a făcut o serie de mărturisiri terifiante despre ceea ce se întâmplă în jungla din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost eliminată în urma nominalizării făcute de Jador, cel care a considerat-o o verigă slabă, Majda a lăsat deoparte supărarea și și-a mutat gândurile spre fetița ei. Abia aștepta să o revadă și să o strângă din nou în brațe, așa cum a recunoscut chiar ea, la Teo Show.

„Simt o eliberare, număr secundele până când voi urca în avion și voi reveni în țară. Mi s-a dat telefonul înapoi, primul mesaj era de la fetița mea, Jaqueline, care mi-a scris: mami, nu mai pot de dorul tău!', a povestit Majda, cu emoție în glas.

în ce condiții dorm concurenții Survivorîn ce condiții dorm concurenții Survivor

În ce condiții dorm, de fapt, concurenții Survivor

Majda se bucură că a rezistat atât de mult în competiție, mai ales ținând cont de condițiile îngrozitoare în care a trăit timp de două luni. Pe lângă șerpi și scorpioni, concurenții au avut probleme și din cauza șobolanilor.

„Am o satisfacție mare pentru că oamenii au crezut în mine, am găsit multe mesaje de încurajare. Oamenii au văzut în mine o luptătoare. Am dormit cu șobolanii, dădeam la o parte șerpii cu mâna. Este o competiție foare dură, nu mă așteptam să fie atât de greu', a mai declarat Majda.

Citește și: Majda de la Survivor, probleme serioase de sănătate după eliminarea din concurs: „O să rămân toată viața cu…”

Citește și: Majda, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Ce relație avea cu Jador: „Am deschis mai bine ochii”

Citește și: Zanni de la Survivor a trăit clipe cutremurătoare la orfelinat:„Eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam'/ EXCLUSIV

Ce spune Majda despre conflictele de la Survivor

Fosta Faimoasă a dat cărțile pe față, după eliminarea din concurs. Ea a recunoscut că bărbații din echipa ei au avut de la început o strategie, menită să le elimine pe fete.

„Am fost singurul om care nu a fost băgat în conflicte. E foarte greu să-ți menții echilibrul. Foamea, condițiile de acolo te fac să explodezi. Am fost exact ca în viața de zi cu zi. Am dat tot ce am putut, indiferent de dureri fizice, de dor de casă. Există o alianță a băieților! Tot timpul se făcea un top al verigilor slabe, care erau doar fetele. Fetele erau scoase pe rând afară, nu erau băieții eliminați.

Eu nu am făcut vreo strategie. M-am dus cu capul înainte. Mi se pare că am ieșit la timp, corect din punct de vedere sportiv. Topul era făcut. Voiau s-o scoată pe Nemeș înaintea mea, după care urmam eu, Elena și Ana. Jador are un suflet bun, nu-i port dușmănie pentru nominalizare. Zanni e văzut drept personajul negativ al grupului, pentru că este un personaj mai conflictual', a mai spus Majda.

Fosta Faimoasă are probleme serioase de sănătate

Se pare că unul dintre semnele pe care le-a căpătat Majda la Survivor România va rămâne cu ea toată viața. 

„Am rămas cu un semn foarte mare pe picior și o să rămân toată viața cu el, o să fac și recuperare pentru gleznă. Eu mă bucur din toată inima că deși au fost accidentări, niciodată nu m-am oprit, am luptat până la capăt și știam că pot să lupt', a mărturisit acum Majda.

„Am văzut că m-ați întrebat ce am mâncat pentru prima dată. Îmi era poftă de când eram acolo de brânză cu ceapă și roșii. Din păcate, m-am îmbolnăvit la stomac și nu am voie ceapă, dar asta îmi doream. Am mâncat puțină brânză și mere, multe mere’, a mai povestit Majda pe InstaStory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton