Mirabela Dauer a fost bătută de al doilea soț. A stat 10 zile în spital: „A început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat”

 Dumba Gabriela
.

Mirabela Dauer a fost bătută de al doilea soț, în timpul căsniciei. Se pare că Mirabela Dauer a fost maltratată de al doilea soț și în cartea sa autobiografică a dezvăluit amănunte șocante din căsnicia sa de coșmar. Cântăreața a detaliat și momentul care a determinat-o să divorțeze, după zece zile de spitalizare, în urma unei bătăi crunte din partea bărbatului care i-a luat, la divorț, și copilul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirabela Dauer a fost bătută de al doilea soț, în timpul căsniciei. Anul trecut, Mirabela Dauer a vorbit despre problemele pe care le-a avut de-a lungul timpului. Mirabela Dauer a trecut prin două miraje nefericite. Aceasta a mărturisit despre dramele prin care a trecut în ceea ce privește căsnicia cu cel de-al doilea soț,Traian Popovici.

media-141537205331324000media-141537205331324000

Mirabela Dauer a fost bătută de al doilea soț, în timpul căsniciei

Cel de-al doilea soț, Traian Popovici, un regizor de montaj din Televiziunea Română, este omul care i-a marcat viața definitiv și a lăsat-o incompletă atunci când, la divorț, i-a luat copilul pentru totdeauna. Bărbatul, alcoolic, a chinuit-o foarte mult în timpul căsniciei care a durat între anii 1972 – 1980, bătăile erau la ordinea zilei

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu. Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel.

Popovici nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon.

Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă', a povestit Mirabela Dauer în cartea biografică „Pe drumul vieţii”, notează libertateapentrufemei.ro.

Citește și:Irinel Columbeanu regretă despărțirea de Monica Gabor:'I-am atribuit ei ceea ce își dorea să ajungă'

Citește și:Fiul lui Șerban Ionescu, mesaj tulburător la 10 ani de la moartea actorului:'L-am admirat, l-am blestemat, l-am batjocorit'

Citește și:Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Superstițiile spun că e semn rău:’Când am ieșit din cimitir…’

„Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot'

După acest moment, Mirabela Dauer s-a decis să divorțeze. După cele zece zile de spitalizare de care a avut nevoie după această ultimă bătaie pe care i-a aplicat-o cel care încă îi era jumătate, primul lucru pe care l-a făcut a fost acela să caute un avocat care să o ajute să divorțeze cât mai repede.

A ajutat-o să divorțeze, dar i-a făcut și răul suprem, l-a ajutat pe Traian Popovici să-i ia, pentru totdeauna, copilul.

„Avocatul ăsta m-a nenorocit. A vândut procesul avocatului lui Popovici. La proces, fostul meu soţ a zis că m-a prins cu alt bărbat în pat. Popovici mi-a luat copilul, apoi mi-a luat tot', a mai scris Mirabela Dauer.

Dan Alexandru Popovici este numele fiului ei, un bărbat astăzi de 45 de ani, pe care l-a văzut de două ori în viața ei, un fiu care o reneagă.

Mirabela Dauer: „Am divorțat din cauza violenței lui'

Căsătorită pentru a doua oară, Mirabela Dauer a crezut că va avea un mariaj fericit. Ei bine, destinul i-a pregătit o altă soartă și a trecut prin multe cumpene. Fostul regizor de televiziune a supus-o de nenumărate ori, la bătăi.

‘Am intentat divorţ din cauza violenţei lui. După atâtea bătăi pe care le-am încasat de la el, am cedat. Am luat bătaie chiar şi cu fierul de călcat, după care mi-a promis că mă omoară. A fost cel mai nefericit mariaj al meu’, declara Mirabela Dauer în cadrul unei emisiuni TV.

Mirabela Dauer a spus care este unul dintre cele mai mari regrete. Vedeta este dezamăgită de relația pe care o are cu fiul ei, Alexandru. Cântăreața a declarat că acesta nu mai dorește să mai vorbească cu ea, deși ea a încercat să repare relația cu el.

‘Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată în viaţa lui, cât oi mai fi eu pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vizavi de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept’, a mai spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton