Mioara Velicu nu a fost de acord ca Liviu Vârciu să aibă o relație cu nepoata sa, Cristina: "Nu era potrivit"

 Dumitrache Laura
.

Mioara Velicu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară. Recent, artista a vorbit despre relația pe care nepoata sa, Cristina a avut-o cu Liviu Vârciu. Cântăreața a mărturisit că nu a fost de acord ca aceasta să formeze un cuplu cu prezentatorul TV.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mioara Velicu este foarte mândră de nepoata sa, dar a recunoscut că nu și-a dorit ca Liviu Vârciu să îi fie ginere. Cei doi nu au avut o relație de lungă durată, iar cântăreața nu l-a agreat pe moderatorul TV. Mai mult, Mioara Velicu a îndemnat-o pe Cristina să aibă o relație cu altcineva.

Mioara Velicu si nepoata saMioara Velicu si nepoata sa

Invitată la emisiunea moderată de Denise Rifai, de la Kanal D, Mioara Velicu a vorbit despre relația nepoatei sale cu Liviu Vârciu. Interpreta de muzică populară a declarat că l-a considerat pe artist nepotrivit pentru Cristina.

Citește și: Cine este Mioara Velicu.Soțul ei a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Citește și:v Motivul pentru care Mioara Velicu și-a pregătit deja locul de veci:'Să nu mă pună într-un sac'

Citește și: Ce cadou i-a făcut Flick soției sale, după ce a aflat că o să fie tată pentru prima oară: „M-am topit”

Citește și: Ce au găsit procurorii în mașina lui Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București

Mioara Velicu, despre relația nepoatei sale cu Liviu Vârciu

Invitată în emisunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Mioara Velicu a vorbit despre relația pe care a avut-o nepoata sa, Cristina cu Liviu Vârciu. În 2012, cei doi s-au iubit, dar Mioara Velicu nu a fost de acord cu acest lucru. Artista a explicat că nu are nimic personal cu Liviu Vârciu, dar a considerat că nu este potrivit pentru nepoata sa.

Oricine și-ar dori să aibă un asemenea ginere, dar mi se părea nepotrivit. Fiind artist, în meseria asta ești mai puțin acasă și mai mult plecat în lume. Nu a fost soarta. Ea știe cel mai bine.Nu că nu mi l-aș fi dorit, nu era potrivit… din toate punctele de vedere este o vedetă, el este extraordinar, dar pentru nepoata mea voiam altceva, un om mai modest, un om cu care să se înțeleagă, cu care să poată merge oriunde.Nu știu dacă ea m-a ascultat pe mine sau așa a fost să fie ', a declarat Mioara Velicu, relatează libertatea.ro.

Mioara Velicu: „Sunt o bunică modrnă'

Mioara Velicu, 77 de ani susține că este o bunică modernă, dar recunoaște că nu poate accepta orice de la nepoata sa. Atunci când aceasta exagerează, nu se abține și intervine.

„Sunt o bunică modernă, dar nu cu tot ce a apărut. Nepoata mea și-a pus inel în buric și eu eram împotrivă și bărbatul meu la fel. Am zis că nu se poate, că noi eram pe vremurile trecute. Și mama a spus așa: < Nicule, dar de ce să nu o lași, pentru că fiecare lucru e la timpul lui și dacă toate fetele de vârsta ei fac așa, las-o să facă, numai să învețe și să aibă respect.", a mai spus îndrăgita artistă de muzică populară.

Mioara Velicu are o singură fiică

Viața Mioarei Velicu s-a schimbat după ce soțul ei, campionul olimpic la lupte greco-romane Nicolae Marinescu s-a stins din viață. Chiar și așa, artista și-a găsit puterea să meargă mai departe avându-le aproape pe fiica și nepoata sa. Mioara Velicu are o fiică dintr-o relație anterioară. Aceasta a rămas însărcinată cu soțul ei, dar la 3 luni a pierdut sarcina.

„Am răcit şi am pierdut o sarcină la 3 luni. I-a părut extraordinar de rău bărbatului meu pentru că şi-ar fi dorit şi el un copil şi mi-aş fi dorit şi eu să avem un copil împreună!', a declarat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton