Minodora și-a decorat casa pentru Crăciun. Vila artistei a fost transformată ca-n filme

 Dumitrache Laura
.

Minodora și-a împodobit casa pentru Crăciun. Vedeta s-a pregătit din timp pentru sărbătorile de iarnă. Minodora și-a scos toate decorațiunile de Crăciun strânse de-a lungul timpului de la prieteni sau rude și și-a pregătit casa de Sărbători. Cum arată vila artistei?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebra artistă este cunoscută pentru ideile sale inovative când vine vorba despre decorarea casei. Când se apropie sărbătorile de iarnă, Minodora se pregătește din timp și își împodobește casa. Cântăreața își comandă din timp cele necesare, iar ultima dată și-a dat comandă de veselă pentru masa de Crăciun.

Minodora si-a decorat casaMinodora si-a decorat casa

În fiecare an, Minodora își decoreaza casa de sărbători, adoptând stilul american. De această dată, masa de Crăciun a artistei se va numi Joy și se va asculta muzică pickup. Artista își iubește foarte mult familia, motiv pentru care a aranjat un colț special cu fotografii cu familia ei.

Citește și: Minodora a vrut să divorțeze:”El era de vină”

Citește și: Radu Andrei Tudor de la TVR va deveni tată!Cum a primit vestea

Citește și: Minodora, declarații sincere despre relația cu soțul ei:”M-a gelozit la început”

Citește și: Minodora și Tavi Colen, reacții după zvonurile că artistul ar fi hărțuit-o sexual:”Un asemenea scandal…”

Minodora și-a decorat casa pentru Crăciun

Vedeta abia așteaptă să vină sărbătorile de iarnă pentru a-și decora casa cu fel și fel de obiecte pentru Crăciun. Deși mai sunt câteva săptămână până la Crăciun, artista s-a pregătit din timp. „Anul acesta masa de Crăciun se va numi «Joy». (…) Ascultăm muzică la pickup. Nu am numărat niciodată câte ornamente am. Îmi stă gândul cum să le așez. (…) Am o plasă mare de baterii și le schimb când nu mai funcționează ceva. Liviu este fericit cu pasiunea mea. Nu mă ajută. El doar mi le dă jos din pod', spune Minodora, potrivit Libertatea.ro.

Cântăreața se bucură enorm când își vede locuința plină de obiecte de Crăciun. Vila Minodorei arată exact ca în filmele americane, care îți transmite starea de sărbătoare. De această dată, Minodora a ales să-și facă dormitorul cu roz pudră, renunțând la culoarea roșu.

Minodora: „Copilăria mea a fost sărăcuță”

Deși acum are tot ce își dorește, Minodora a avut multe lipsuri în copilărie. Artista a muncit de mică pentru a ajunge unde este astăzi, iar greutățile din copilările au ajutat-o să fie mai puternică. Artista a povestit în urmă cu ceva timp că s-a confruntat cu sărăcia când a fost copil.

„La mine nu exista mic dejun cu avocado. Nu știam ce e ală, noi mâncam fasole și cartofi. Copilăria mea a fost sărăcuță, nici vorbă de ouă, de brânză. A fost greuț, mama frezor, tata strungar. A fost frustrant. Mereu așteptam pungile de sărbători, cu bomboane și cadouri. Eram triști că ne doream un anumit ghiozdan, sau pantalon și nu le aveam. Ne mai îmbrăcau, dar nu prea, dar ne țineau curați. În clasa întâi nu aveam pachet și mă mai rugam de colegi să-mi dea.', a povestit cântăreața, potrivit Monden.

Minodora a început să muncească de la 14 ani

La vârsta de 14 ani, Minodora a decis că este timpul să meargă și să își ajute familia. Pentru că era conștientă de talentul ei artistic, vedeta s-a angajat la un restaurant, unde cânta seara. Era încă elevă, iar în timpul zilei era prezentă la liceu, iar seara făcea bani pentru a-și ajuta familia.

„De la 14 ani am început să fac bani, cântam noaptea la restaurant și ziua dormeam cu capul pe masă, la școală. Banii câștigați mergeau în casă, pentru cumpărături. Dar mama ne-a ambiționat mereu, ne-a învățat, pe mine și pe sora mea să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Nu am dat voie nimănui să ne trateze de sus, chiar dacă eram mai sărăcuți', a mai spus aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton