Care este starea de sănătate a Mioarei Roman: „A avut un tratament greșit care i-a agravat starea”

 Martin Lorena
.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Catinca Roman are în permanență grijă de mama sa, care a fost diagnosticată cu Parkinson. Femeia se află într-un centru de îngrijire unde nu îi lipsește absolut nimic. Creatoarea de modă a oferit detalii despre starea actuală de sănătate a Mioarei Roman, dar și despre campaniile umanitare de care se ocupă în prezent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Catinca Roman este unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Aceasta nu doar că impresionează publicul prin talentul ei, ci se implică în multe campanii umanitare. Mai mult decât atât, ea este precum un înger păzitor pentru mama sa, Mioara Roman, care a fost diagnosticată cu Parkinson. Boala de care suferă este una foarte dificilă, motiv pentru care fiicele ei au ales să o interneze într-un centru de îngrijire, în cadrul căruia să nu îi lipsească absolut nimic. Catinca a oferit o serie de declarații cu privire la starea actuală de sănătate a femeii care i-a dat viață.

1-Catinca-Roman1-Catinca-Roman

Aceasta a oferit o serie de declarații cu privire la starea de sănătate a femeii care i-a dat viață. Mioara Roman a primit un tratament nepotrivit, motiv pentru care o perioadă nu s-a simțit prea bine.

Citește și: Cum arăta Mioara Roman în tinerețe.Petre Roman nu a fost îndrăgostit de ea la început

Citește și: Mioara Roman, secrete din căsnicia de 30 de ani cu Petre Roman:”Am fost ca un trofeu”

Citește și: Minodora și-a decorat casa pentru Crăciun.Vila artistei a fost transformată ca-n filme

Citește și: Nepotul lui Nicolae Ceaușescu, dezvăluiri despre povestea de dragoste dintre Nicu Ceaușescu și Donca Mizil:„Relaţia a durat 15 ani'

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Catinca Roman a vorbit despre modul în care se simte mama ei în acest moment. Se pare că Mioara Roman se simte mult mai bine, deși în urmă cu puțin timp a primit un tratament greșit, care i-a înrăutățit starea de sănătate. Ulterior, aceasta a mers la un specialist mai bun care i-a oferit o medicamentație adecvată.

„Mama mea este bine acum. A avut un tratament greșit care i-a agravat starea. Am găsit o psihiatră mai bună', a spus ea pentru FANATIK.

Catinca Roman își vizitează mama de fiecare dată când este posibil. Din cauza bolii de care suferă, mama vedetei este internată la un centru de îngrijire unde nu îi lipsește absolut nimic.

„Se poate merge, plus că și eu și mama suntem vaccinate. Totuși, suntem testați la intrare ca o măsură de precauție', a mai completat ea.

Catinca Roman, implicată în acțiuni umanitare

Catinca Roman a vorbit inclusiv despre activitățile umanitare în care este implicată. Aceasta a început deja să ofere consiliere psihologică, alimente și lucruri de bază oamenilor care nu au o condiție financiară bună.

„M-am apucat de câteva luni de astfel de acțiuni. Din cauza pandemiei, a restricțiilor, oamenii au avut mult de suferit, iar unii nu mai aveau nicio speranță la mai bine. Oferim consiliere psihologică, avem și zona de advocacy. Există și un magazin social pentru cei care nu își permit lucruri de bază. M-am gândit să ajutăm oameni care sunt în situații-limită.', a mai spus ea pentru sursa citată.

„Vreau să facem un prânz comunitar'

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Catinca Roman își dorește să le ofere oamenilor mai puțin norocoși un prânz cald. Ea a menționat că va găti pentru aceștia pentru a le aduce căldură și lumină în suflete!

Acum vom strânge bani pentru a face pachețele de Crăciun. Vrem să oferim alimente de bază celor care nu se pot bucura de lucruri elementare. Chiar personal voi găti de Crăciun, pentru că vreau să facem un prânz comunitar. Să aducem puțină lumină și bucurie în sufletele celor uitați de soartă', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook și Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton