Minodora, furioasă că piesa ei și a lui Costi riscă descalificarea la Eurovision: "Se face discriminare"

 Dumitrache Laura
.

Minodora participă la Eurovision 2022. Semifinala Eurovision România 2022 s-a încheiat sâmbătă, 12 februarie. Printre artiștii care i-au încântat pe telespectatori cu piesele lor s-au numărat Minodora, Claudia Cream și Diana Bucșa. Cele trei artiste interpretează melodia „România mea' compusă de Costi Ioniță. După ce a auzit că melodia ar putea fi descalificată, Minodora a răbufnit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Miercuri, 16 februarie, la TVR s-a întrunit o comisie de specialitate, care a analizat o sesizare referitoare la piesa cântată de cele trei artiste. S-a semnalat că piesa a fost lansată de Costi Ioniță în 2004, dar într-o altă orchestrație. Minodora s-a declarat dezamăgită de aceast lucru.

EUROVISION ROMANIAEUROVISION ROMANIA

Claudia Pavel, Minodora și Diana Bucșa au participat la Eurovision România 2022, cu piesa „România mea'. Cele trei cântărețe au reușit să se califice în finala show-ului. Minodora a impresionat pe toată lumea atât cu vocea ei, cât și cu silueta ei de invidiat.

Citește și: Cum a slăbit Minodora și câte kilograme are acum:”Nu mă abțin la nimic”

Citește și: Minodora și-a decorat casa pentru Crăciun.Vila artistei a fost transformată ca-n filme

Citește și:n Ce semnifică inelul de logodnă pe care Bibi l-a primit de la Antonio Pican:„Când văd albastru, simt că…'

Citește și: Cum arată Dana Nălbaru nemachiată, la 45 de ani:„Cel mai curajos om'

Minodora: „Nu e plagiat, dar e diferența asta de acum 18 ani!”

Pe adresa TVR au fost făcute sesizări că piesa „România mea” încalcă reuglamentul Eurovision, care spune că melodiile înscrise în preselecția pentru Eurovision nu au voie să fie lansate înainte de septembrie 2021. Melodia, varianta din 2004, se regăsește pe albumul  „Ziua mea” și a fost lansată la acea vreme, de Costi Ioniță. S-a semnalizat faptul că melodia ar fi o reorchestrație a unei piese mai vechi a artistului din urmă cu 18 ani. Minodora, una dintre artistele care interpreteză piesa, a izbucnit la adresa juriului Eurovision 2022. Artista susține că TVR știa de situație, încă de la înscriere.

Așteptăm și noi răspunsul comisiei care este în măsură să lămurească situația asta! S-a știut din momentul în care a fost acceptată piesa. Nu e plagiat, dar e diferența asta de acum 18 ani! Asta e, dacă vom merge mai departe, mergem, dacă nu, mergem mai departe și eu, și Costi cu cariera! Nu suferim noi de Eurovision, nu leșinăm dacă nu ajungem acolo.Piesa este bună, are un vibe pozitiv, tineretul poate să învețe să fie mai patriot. Să-mi arătați mie un compozitor de-al nostru în afară de Costi Ioniță care mai face așa piesă? El a făcut o piesă despre România noastră șiun text de nu se poate!', a spus Minodora pentru click.ro.

Mindora, despre descalificarea piesei „Romania mea” de la Eurovision 2022

Cântăreața susține că li s-ar face o mare nedreptate dacă piesa „Romania mea” va fi descalificată de la Eurovision 2022. Minodora este de părere că, în prezent, sunt oameni împotriva manelelor, dar a vorbit și despre melodia trupei E-An-Na.

Nu mai e nimeni patriot în România! Este deranjant că România e în doliu după maneaua-rock și tot România blamează maneaua lui Costi și Minodora! Piesa noastră nu e manea că nu-ți vine să dai din c.. la propriu. Are un ritm, nu e de buriceală!

Cum a fost cu «E an na», mai puțin dinozaurul aduspe scenă care a fost un kitsch după părerea mea! Nu au mers mai departe pentru că așa a considerat juriul și a considerat foarte bine! Le-a plăcut mai mult mesajul nostru cu România! Au spus oamenii ce nu le-a convenit! Păi Ozana e un nume, Romcescu la fel!', a mai spus artista.

TVR va decide dacă piesa „România mea' va fi descalificată

Minodora este dezamăgită pentru că manelele nu sunt recunoscute în România, având în vedere că acest gen muzical este ascultat de multă lume. O comisie TVR dezbate, miercuri 16 februarie, dacă piesa cântată de Minodora, Claudia Pavel și Diana Bucșiu va rămâne sau nu în concursul pentru Eurovision 2022.

Nu știu când o să se accepte că maneaua e un gen muzical cu care România va muri! Nu se recunoaște la noi. Ascultă manele realizatorii tv, de radio și politicienii, toți, dar nu recunosc! Sunt extrem de revoltată!Se face discriminare, incultură a existat în orice gen muzical! Hip-hop-ul nu a fost blamat pentru înjurături, că-și scoate și își bagă! E blamată, în schimb, la noi culoarea pielii și mă deranjează că și tata e brunet!Eu cânt manele de 21 de ani și o fac cu mare plăcere, n-au decât să mă facă manelistă!, a mai spus Minodora, pentru sursa citată mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton