Cine este Lucian Pupăzan de la Chefi fără limite. Are propria afacere

 Raiciu Adriana
.

Cine este Lucian Pupăzan de la Chefi fără limite. Show-ul culinar de la Antena 1 și-a anunțat cei 18 concurenți. Aceștia vor încearca să prepare cele mai bune preparate și vor face tot posibilul să rămână cât mai mult timp în competiție. Unul dintre ei este Lucian Pupăzan și face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Iată cu ce se ocupă bărbatul de 43 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Lucian Pupăzan de la Chefi fără limite. 18 concurenți își vor face apariția în noul show culinar de la Antena 1. Luni, în data de 21 februarie 2022, are loc premiera emisiunii Chefi fără limite, iar telespectatorii vor avea parte de surprize. La fel ca la Chefi la cuțite, cei trei jurați vor fi Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea.

lucian-pupazanlucian-pupazan

Unul dintre concurenți este Lucian Pupăzan, care a pășit în emisiune pentru a-și arăta abilitățile sale în materie de gastronomie. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, face parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu și este pregătit pentru o nouă aventură. Iată cu ce se ocupă în timpul liber.

Citește și: Cine este Marius Tudosiei de la Chefi fără limite.A prezentat un show de cooking

Citește și: Când se va difuza Chefi fără limite.Schimbare la Antena 1

Citește și: Constantin Enceanu a plâns pe scenă, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian:„Din nefericire, vorbim la trecut de bunul nostru prieten

Citește și: Marinescu îl atacă dur pe Radu, câștigătorul Puterea dragostei, sezonul 4:’A stricat tot…’

Cine este Lucian Pupăzan de la Chefi fără limite

În urmă cu puțin timp, au fost anunțați cei 18 concurenți care fac parte din show-ul Chefi fără limite. Emisiunea se va difuza luni, în data de 21 februarie 2022, la ora 20.30. Telespectatorii vor avea parte de un format cu totul nou. Jurații, dar și concurenții din echipelele lor vor pregăti preparate cât mai spectaculoase, pe meleagurile din Grecia.

Unul dintre concurenți este Lucian Pupăzan, un bărbat de 43 de ani, care nu e deloc străin de lumina reflectoarelor. Pe lângă faptul că este pasionat de gătit, mai are și o afacere cu tocătoare de lemn artizanale sau diferite produse pentru bucătărie. A mers la emisiunea Imperiul Leilor, pentru a cere suma de 50.000 de euro. Își dorea să-și lanseze afacerea cu funduleţele' și spunea că a pregătit și un produs nou, un gril pentru gătit şi încălzit.

Din păcate, jurații nu au fost interesați de afacerea lui Lucian Pupăzan, însă Dan Şucu s-a oferit să îi expună produsele în magazinele de mobilier pe care le deține.

Domnul Pupăzan e un showman. E o persoană creativă, o persoană plăcută, dar nu un om de afaceri', a spus omul de afaceri, la vremea aceea.

Cine sunt cei 18 concurenți de la Chefi fără limite

În urmă cu puțin timp, au fost anunțați cei 18 concurenți de la Chefi fără limite. Astfel, fiecare jurat are o echipă formată din 6 persoane.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu este formată din: Rebecca Bumpuțu – Dansatoare, Tanya Povenscaia – Trainer în domeniul unghiilor, Lucian Pupăzan – Făuritor de fundulețe, Carmen Dîrvariu – Corporatist, Istvan Kozocsa – Bucătar și Raul Bodoșcă – Bucătar.

Concurenții care participă la Chefi fără limite în echipa lui Sorin Bontea sunt: Laura Eremia – Cofetar, Valentina Cornescu – Cofetar, Daniela Tănase – Solist Vocal, Daniel Jumuga (Nobo) – Cofetar, Andrei Stoian – Bucătar și Francisc Șandor – Fotograf.

Cei șase concurenți din echipa lui Florin Dumitrescu sunt: Arkanian – Artist. Iman Abushov – Director Comercial. Daniela Andronie Rădulescu – instructor fitness, Vlad Tănasie – Bucătar, Mariana Tarbuc – Consilier Primărie și Daniel Tudor – Antreprenor.

Chefi fără limite începe luni, 21 februarie 2022, la ora 20.30. Show-ul de la Antena 1 va putea fi urmărit trei zile pe săptmână, luni, marți, miercuri de la ora menționată anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton