Minodora are traume din copilărie și a fost sfătuită să meargă la psiholog: "Este o chestie de care nu pot scăpa"

 Dumitrache Laura
.

Minodora se numără printre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi din țară. Artista a început să muncească încă de la vârsta de 12 ani pentru a-și ajuta familia, iar traumele pe care le-a avut în copilărie o urmăresc și acum. Vedeta a dezvăluit că a fost nevoită să meargă la psiholog.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Minodora, în vârstă de 45 de ani, și-a petrecut anii copilăriei în Reșița, locuind cu familia sa într-un apartament din Reșița. Familia artistei avea probleme financiare, iar Minodora a decis să muncească pentru a aduce bani în casă. Artista a vorbit recent despre traumele din copilărie, dar și de ce a fost sfătuită să meargă la psiholog.

minodora-2minodora-2

Minodora a devenit cunoscută în anul 1999, când piesele ei răsunau în întreaga țară. Vedeta a reușit să scape de sărăcie și să își salveze familia. Cântăreața este recunoascătoare pentru faptul că are o voce specială care a ajutat-o să aibă o carieră de succes.

Citește și: „A avut atitudine de cocalar. Dacă nu îți revii, ți-o iei'. Cum își educă Minodora fiul de 13 ani

Citește și:Cum se menține în formă Minodora, după operația de micșorare a stomacului: „Reușesc să-mi stopez apetitul…”

Citește și:Deea și Dinu Maxer nu se intersectează, deși locuiesc în același bloc: „Știm să facem diferența între viața privată și viața profesională'. Cei doi își fac planuri de vacanță împreună

Citește și:Claudia Pătrășcanu dezvăluie momentul în care s-a distrus căsnicia cu Gabi Bădălău: „Nu mai venea pe acasă, avea o amantă. Banii îț iau mințile”

Minodora are traume din copilărie și a fost sfătuită să meargă la psiholog

Minodora nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vocea și talentul ei muzical au ajutat-o să scape de sărăcie și să aibă o carieră de succes. Minodora s-a născut în Reșita, într-o familie modestă și a fost nevoită să lucreze de la vârsta de 12 ani pentru a-și ajuta familia cu bani. Din fericire, în anii 2000, artista a devenit una dintre cele mai apreciata cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară. Cu toate astea, Minodora recunoaște că a rămas cu multe traume din copilărie. Ba chiar, artista a fost sfătuită să meargă la un psiholog.

„Mă afectează şi acum, am rămas afectată. Este o chestie de care nu pot scăpa. Am fost sfătuită să merg şi la un psiholog pentru a lăsa trecutul în urmă. Însă şi dacă aş merge la un psiholog sau la un psihiatru, unde se merge pentru a-ţi uita oarecum, cu ghilimele de rigoare, trecutul, cred că tot nu aş putea să uita. De unde am plecat , cine am fost, că nu am avut, oricât de mult aş avea acum.”, a spus artista, potrivit fanatik.

Minodora: „Avem un singur fel de mâncare într-o zi”

Cântăreața a suferit foarte mult în copilărie din cauza situației financiare pe care părinții ei o aveau. Minodora a declarat că exista doar un fel de mâncare într-o zi, iar mama ei muncea foarte mult pentru a face bani.  

Sigur că da, aveam un singur fel de mâncare într-o zi. Asta însemna că şi la micul dejun, dacă era fasole în oală aia mâncam, sau tocăniţă de cartofi. Eu fiind şi mâncăcioasă, de mică râvneam la mâncare, la dulciuri, la haine, să fim mai îmbrăcate. Mama se zbătea să meargă să facă bişniţă pe la unguri şi în Iugoslavia, la sârbi, ca să ne îmbrace pe mine şi pe sora mea şi să ne ofere cât de cât strictul necesar, dar era greu.”, a mai spus Minodora pentru sursa citata.

Minodora are momente în care nu-i vine să creadă că are atât de multe lucruri. În prezent, artista nu mai are probleme cu banii.  „M-a urmărit încă o bună perioadă după ce am început să câştig bani. După ce m-am lansat în România, am devenit cunoscută şi făceam bani destul de mulţi. Aveam concerte, câştigam bani, cumpărasem un apartament.Nici acum eu nu am uitat. Încă mă minunez de câte lucruri am, mă minunez de tot ce am, inclusiv acum după 25 de ani de carieră.”

Minodora ia în calcul varianta de a merge la un psiholog

Minodora a primit sfaturi din partea prietenilor și chiar din partea soțului de a merge la un psiholog. Vedeta susține că ia în calcul această variantă, deoarece a rămas cu multe traume din copilărie.

„Însă eu nu am uitat niciodată nimic şi nici nu o să uit. Acum nu ştiu dacă e bine sau rău, nici nu-mi doresc neapărat să uit. Mă bătea gândul să ascult sfaturile prietenilor şi chiar al soţului, de a merge la un psiholog, dar nu ştiu dacă o să mă ajute. Eu sunt om extrem de conştient de ceea ce a fost şi un om care nu se ascunde, nu fuge de trecut sau de cine a fost.”, a mai declarat Minodora.

Deși se simte o femeie împlinită, Minodora a rămas cu un gol imens după moartea mamei sale. Cea care i-a dat viața s-a stins anul trecut, din cauza problemelor de sănătate.” Nu am apucat să-i spun nimic verbal. Însă pe patul de spital, la un moment dat, m-am aplecat şi m-am pus cu faţa pe pieptul ei şi am stat acolo, în braţele ei preţ de câteva minute. Ea nu mai putea să mişte atunci decât o mână.”

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton