Adi Sînă dezvăluie secretul armoniei în căsnicia cu Anca Serea: „E și șefa mea, îți dai seama. Nu sunt genul care să pun limite”

 Dumitrache Laura
.

Adi Sînă dezvăluie secretul armoniei în căsnicia cu Anca Serea. Adi Sînă și Anca Serea sunt căsătoriți de opt ani, dar formează un cuplu de 12 ani. Cei doi au împreună șase copii și sunt o familie minunată. Recent, artistul a dezvăluit secretul unei căsnicii de succes, dar și cum reușesc să aplaneze discuțiile în cotradictoriu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adi Sînă dezvăluie secretul armoniei în căsnicia cu Anca Serea. Adi Sînă și Anca Serea formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi cresc împreună șase copii, iar în ultima perioadă și-au deschis propria afacere. Artistul a dezvăluit cum păstrează armonia în cuplu, dar și cu ce daruri își surprinde soția.

adrian sina si anca sereaadrian sina si anca serea

Anca Serea și soțul ei au demarat o afacere cu cosmetice și sunt împliniți pe toate planurile. Artistul a dezvăluit că își mai dorește un copil cu soția sa, cei doi având împreună patru copii, Noah, Ava, Moise și Leah. Fosta prezentatoare tv mai are doi copii din căsnicia cu Filip Poplingher.

Citește și: Cum o împacă Adi Sînă pe Anca Serea atunci când se ceartă: „Știe el ce știe!'

Citește și:Anca Serea era gravidă la nuntă, dar nu știa nimeni. Adi Sînă a spus totul, în direct la Măruță: „Mama avea o mică bănuială, dar…”

Citește și:Loredana Groza și soțul ei, Andrei Boncea, s-au despărțit, după 25 de ani de căsnicie. Tatăl artistei confirmă separarea: „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează”

Citește și:Andreea Bălan s-a accidentat în finala America Express, după ce Cătălin Bordea și Nelu Cortea au lovit-o cu o canoe: „M-am speriat foarte tare'

Adi Sînă dezvăluie secretul armoniei în căsnicia cu Anca Serea

Adrian Sînă și Anca Serea formează unul dintre cele mai apreciate și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 12 ani, dar s-au căsătorit în urmă cu opt ani. Fosta prezentatoare tv i-a dăruit artistului patru copii, Noah, Ava, Moise și Leah. De asemenea, Anca Serea mai are doi copii, David și Sarah, din căsnicia cu Filip Poplingher. Recent, Adi Sînă a vorbit despre armonia din relația cu Anca Serea. Cântărețul a spus care e secretul relației cu soția sa.

Hai să spun un secret: ea e șefa! E și șefa mea, îți dai seama! Dacă vrea să cumpere, cumpără. Nu sunt genul care să pun limite, ea știe exact ce are de făcut și ea e șefa!.(…) Nici nu mai știu cum au evoluat lucrurile. Au venit natural, o dată cu copiii, cum apărea câte un copil, mai apărea câte o nevoie ca să zic așa, dar întotdeauna Anca a făcut cam ce a simțit și cred că și eu am făcut cam ce am simțit„, a declarat Adi Sînă, potrivit impact.ro.

Cum o surprinde Adi Sînă pe soția lui, Anca Serea

Adi Sînă își surprinde deseori soția cu cadouri. Artistul a declarat că atunci când vrea să îi facă un cadou Ancăi Serea, preferă să îi cumpere pantofi sau bijuterii. Mai mult, cântărețul a mai spus că de multe ori preferă să o lase pe soția sa lui să își aleagă ceea ce îi place.

E greu de spus. E un subiect complicat așa. Știi cum femeile au nevoi mai mari decât bărbații, nu poti să le compari. Pentru mine un sacou și o cămașă albă sunt ok. La femei lucrurile sunt un pic diferite.Pantofi poate sau bijuterii. Sau când mai mergem împreună, își alege ceva care îi place, ca să nu dau greș.„, a mai spus artistul pentru sursa citata.

Artistul își mai dorește un copil cu Anca Serea

Anca Serea este considerată mamă eroină. Fosta prezentatoare tv a adus pe lume șase copii. David, fiul ei cel mare, are 21 de ani, iar vedeta este extrem de fericită că are o familie atât de numeroasă.

Cu primul ei soț, Anca Serea are doi copii, Sarah și David, iar cu Adi Sînă, are patru copii. Recent, artistul a declarat că și-ar dori ca soția lui să mai aducă pe lume un copil. „E binevenit, îl aștept!”.

Deși cântărețul își mai dorește un copil, Anca Serea declara în urmă cu ceva timp că a luat decizia de a se opri la șase copii. Aceasta s-a confruntat cu multe probleme de sănătate în ultima perioadă. „Eu am fost diagnosticată cu o anemie severă. S-a pus problema unui episod de burn-out (epuizare), la un moment dat. Iau tratament, mă simt bine acum. Adi își mai dorește copii, dar eu am pus frână. Asta deocamdată, dar niciodată să nu spui niciodată! E și vârsta acum', a declarat Anca Sînă Serea, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton