Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show. Ce rol are fiecare

 Martin Lorena
.

Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show. Teo Show este una dintre cele mai iubite emisiuni de la Kanal D. Aceasta a fost prezentată, timp de câțiva ani, de Teo Trandafir și Bursucu. Acum, bărbatul este înlocuit de către Mihai Mitoșeru și Bella Santiago. Iată ce rol va avea fiecare dintre ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show. Cea mai iubită emisiune TV de la Kanal D are parte de o schimbare majoră! Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show. Iată ce a spus Teo Trandafir despre această situație și unde va merge fostul co-prezentator!

Mihai-Mitoseru-si-Bella-Santiago-Teo-Show-1Mihai-Mitoseru-si-Bella-Santiago-Teo-Show-1

Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show. Cei doi vor avea roluri diferite în emisiunea de la Kanal D. Mihai Mitoșeru va lua interviuri alături de Teo Trandafir, în timp ce Bella Santiago se va ocupa de rețetele din emisiune.

Citește și: De ce nu s-a însurat Bursucu, până acum, cu mama fiicei sale:'Pur și simplu, mi-a fost…'

Citește și: De ce nu mai merge la grădiniță fetița lui Bursucu:„Am încercat o săptămână, cu plâns din belșug, dar…’/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au certat Monica și Irinel Columbeanu, la doar trei zile de la nuntă:„Ce sens mai are, oare, să o continuăm?’

Citește și: Simona Gherghe a fost înlocuită de Gabriela Cristea la emisiunea Mireasa.Prezentatoarea de la Antena 1 are COVID-19

Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show

Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show. Pe data de 27 februarie 2022 a fost ultima dată când Bursucu a apărut alături de Teo Trandafir pe micile ecrane. Acesta a plecat de la Teo Show la o altă emisiune, tot la Kanal D. Având în vedere schimbarea, producătorii au găsit o soluție: Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show.

Mihai Mitoșeru a mai prezentat emisiunea alături de frumoasa prezentatoare, atunci când Bursucu lipsea. Acesta va avea rolul de co-prezentator și va fi văzut de luni până vineri, pe micile ecrane, de la 15.00 la 17.00.

„Când e vorba despre un interviu serios, mă lași pe mine, apoi vii tu.', a spus râzând Teo către el.

În același timp, Bella Santiago, fostă concurentă la Bravo, ai stil!, se va ocupa de rețetele din emisiune. În fiecare ediție, ea îi va surprinde pe telespectatori cu un nou preparat.

„Ea cântă și e frumoasă, ea gătește, are talentele ei.', a spus vedeta despre fosta concurentă Bravo, ai stil!

Ce face Bursucu după plecarea din emisiune

Mihai Mitoșeru și Bella Santiago îl înlocuiesc pe Bursucu la Teo Show. Deși pleacă de la Teo Show, Bursucu nu dispare de pe micile ecrane. Acesta va ocupa rolul de prezentator la matinalul de la Kanal D, „Dimineața cu noi' alături de Viviana Sposub și George Tănase.

Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezeşti dimineaţa aşa îti va merge până seara, aşa că vom face în aşa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veştile cât mai utile! Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viaţa mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în cariera mea şi abia aştept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali', a declarat el.

Sursă foto: Facebook, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton