"Au votat de pe conturi fake..." Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Theodor Andrei a fost ales reprezentantul României la Eurovision 2023

 Raiciu Adriana
.

Mihai Trăistariu, reacție dură după ce a a fost ales reprezentantul României la Eurovision 2023. Sâmbătă, 11 februarie, a fost ales reprezentantul României la Eurovision 2023. Theodor Andrei este cel care s-a clasat pe primul loc, cu piesa D.G.T ( Off and on). Mihai Trăistariu a fost prezent și el în sală și-a făcut o primă părere despre concursul de anul acesta, dar și despre tânărul care ne va reprezenta la Eurovision.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Theodor Andrei va reprezenta România la Eurovision 2023, cu piesa „D.G.T. (Off and on)”, în urma finalei Selecţiei Naţionale. Tânărul a primit cele mai multe voturi din partea publicului, mai exact 5.230. Pe locul doi s-au clasat Andreea D Folclor Orchestra cu piesa „Periniţa mea” – 4.845 de voturi şi Andrei Duţu cu piesa „Statues” – 4.302 voturi.

eurovisioneurovision

Mihai Trăistariu a reacționat după ce a fost ales reprezentantul României la Eurovision 2023. Artistul, care a participat și el la concursul muzical și a reușit să obțină locul 4 în anul 2006, a fost prezent în public și a observat cum s-a desfășurat totul. Iată ce părere și-a făcut!

Citește și: ‘Am plâns 6 luni în fiecare zi. M-a luat pe nepregătite’. Rita Mureșan se confruntă cu probleme de sănătate

Citește și: Ce au făcut Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, când un preot le-a spus, la America Express, să se căsătorească: „A plecat și…'

Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Theodor Andrei a a fost ales reprezentantul României la Eurovision 2023

Pe contul său de socializare, artistul a mărturisit că spectacolul în sine a fost unul destul de fain, însă nu a fost la nivelul anilor precedenți.

„Am văzut Eurovision-ul aseară chiar de la fața locului, din platoul TVR. Sunt lucruri care mi-au plăcut și lucruri la care se mai poate lucra… Să le luăm în ordine. Spectacolul în sine a fost fain, dar totuși mai sec decât în alți ani. Mai… lipsit de ceva. Totuși… bine că n-au mai fost gafele prezentatorilor din anii trecuți. Și Ilinca, și Laurențiu s-au descurcat de minune, ceea ce e admirabil. N-a avut amploarea, anvergură, coloratură, explozia, farmecul… din anii antecedenți. Poate lipsa vedetelor, poate cumințenia întreagă a spectacolului în sine. Habar n-am! Ceva a fost mai moale că-n anii trecuți și nu știu de ce', a dezvăluit artistul.

Mihai Trăistariu critică organizarea concursului

De asemenea, Mihai Trăistariu a criticat și organizarea concursului, susținând că invitații, juriul și publicul au fost într-o încăpere diferită față de artiști, fapt care a dus la multe momente ‘goale’.

„Faptul că invitații, juriul, publicul au fost într-o încăpere iar artiștii în alta… a făcut să fie multe minute goale pentru noi, cei din sală. Practic… stăteam și câte 5-10 minute degeaba, nevăzând și neauzind nimic, ca și cum era pauză de publicitate mai mereu. Asta n-a fost ok. Mai ales pentru public, care era totuși format din fanii Eurovision, nu-i așa?Dacă-i lași pe gol… așa… nu pleacă cu un sentiment bun. Tre‘ să le dai și lor ceva. Mutând spectacolul dintr-o cameră în altă, lași publicul fără un spectacol cursiv, continuu. Așa că lumea fugea la baie și la poze. Trebuiau cumva puși laolaltă cu toții. Era ALTFEL', a criticat artistul organizarea concursului, etapa națională.

O altă neregulă pe care a observat-o a fost legată de faptul că numerele la care putea vota concurenții nu erau vizibile în platou, ci se vedeau doar pe TV.

„Noi, cei din sală, nu am văzut nicăieri și nici nu s-au zis pe gură… niște numere de telefon, unde putem vota. Se vedea doar pe tv. Ceea ce a trezit un murmur în sală: «la ce numere se voteaz», «unde se votează?», «când se votează?» etc. Invitații mei, de exemplu, și rândurile de lângă noi – n-au votat! N-au știut la ce număr se dă SMS. Le-am zis să caute pe net, n-au găsit, au abandonat și n-au mai votat. Deci aici… un punct în minus.

Asta m-a distrat teribil. Câți oare au votat de pe conturi fake, de pe cartele cumpărate etc ? Cred că destui! Așa e la Eurovision! Te zbați cum poți ! Și cât îți permiți! Până la urmă, nu scrie nicăieri că nu poți să-ți dai singur 8.000 de voturi! Și cu toate astea, pledez în continuare DOAR PE TELEVOTING !

Cinci jurați pot fi mega subiectivi, părtinitori. Dar 36.524 de voturi … nu pot fi toate obținute din cartele cumpărate și din conturi fake', a mai scris acesta.

Îl susține pe Theodor Andrei

În concluzie, cântărețul se arată încântat de faptul că Theodor Andrei a fost ales pentru a reprezentat România la Eurovision 2023.

„Partea bună cumva e că momentul care a câștigat era cel mai potrivit să câștige. Pe acest băiat de 18 ani, numit Theodor Andrei, îl știu de mic. L-am jurizat când mergea pe la festivalurile-concurs și se remarca de fiecare dată prin originalitate, personalitate. Mi-a cântat chiar și melodiile mele prin concursuri. A studiat de mic. A cântat de mic. Și pare foarte deștept. Și citit. Iar asta a devenit o raritate printre artiștii autohtoni. (…) Ca melodie, nu pot să zic că mă omor după rock-ul lui. Și nici nu pot băga mâna-n foc că va culege voturi la Eurovision-ul mare. Ar trebui împachetat foarte bine momentul lui ca România să intre în finală', a mai scris artistul în mediul online.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton