Cine este și cum arată tatăl copiilor Ozanei Barabancea: "El e autorul". Cei doi s-au despărțit acum aproape 20 de ani

 Radulescu Ruxandra
.

Cine este și cum arată tatăl copiilor Ozanei Barabancea. Ozana Barabancea, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva', de la Antena 1, are doi copii, în urma mariajului cu fostul partener, de care s-a despărțit în urmă cu aproape 20 de ani. Divorțul nu a decurs în cei mai buni termeni, dar până la urmă, vedeta și fostul soț au revenit la sentimente mai bune, de dragul copiilor. Ozana Barabancea a luat pe toată lumea prin surprindere când a postat recent o forografie extrem de rară, alături de tatăl copiilor ei și a transmis și un mesaj sugestiv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată tătăl copiilor Ozanei Barabancea. Ozana Barabancea a trăit o pasională poveste de dragoste cu pianistul Sorin Terinte, cel pe care l-a luat ulterior de bărbat. Din mariajul acestora a rezultat o fiică, pe nume Gloria, și un fiu, pe nume Andrew. Din păcate, Ozana Barabancea a pus punct căsniciei, în 2004, după ce tatăl copiilor ei ar fi înșelat-o. Vedeta și fostul partener și-au reluat ulterior relația, fără să se mai căsătorească, însă despărțirea a fost inerentă, tot din cauza presupusei infidelități a bărbatului. Ozana Barabancea și fostul soț, Sorin Terinte, au rămas totuși în relații bune.Recent, jurata de la „Te cunosc de undeva” a postat o poză extrem de rară, împreună cu soțul ei, de pe vremea când erau amândoi tineri.

ozana-si-sotul-ei-cu-ani-in-urmaozana-si-sotul-ei-cu-ani-in-urma

Cine este și cum arată tatăl copiilor Ozanei Barabancea

Publicul o știe pe Ozana Barabancea ca o solistă cu o voce extraordinară și jurată la show-ul „Te cunosc de undeva”, însă puțini povestea pătimașă de dragoste pe care a trăit-o, în tinerețe, alături de tatăl copiilor ei. Ozana Barabancea s-a iubit cu un respectat pianist, Sorin Terinte, iar cei doi au ajuns și în fața altarului. Artistul ar fi înșelat-o pe soția sa, iar Ozana nu s-a împăcat niciodată cu această situație, așa că a decis să divorțeze de tatăl copiilor ei.

După divorț, foștii soți și-au reluat povestea de iubire, dar nici de această dată nu le-a fost menit să rămână împreună. Ozana Barabancea a rămas prietenă Sorin Terinte, iar recent, artista a făcut o mare surpriză urmăritorilor de pe Instagram. Deși este discretă cu viața personală, Ozanaa împărtășit o poză rară alături de fostul soț, de pe vremea când erau tineri. În imagine se poate observa, că Ozana avea un look total diferit, adoptând o coafură blondă, în stil Marylin Monroe, și un machiaj în tonuri naturale.

Vedeta a scris în dreptul imaginii cu tatăl copiilor ei: „El e autorul… eu sunt mama lor!!!'

Citește și: Schimbări pentru Ozana Barabancea, după 18 sezoane de Te cunosc de undeva!: „Îmi e dor de rolul meu, dar…'

Citește și: Ce probleme avut Ozana Barabancea după ce a făcut operația de micșorare de stomac: „Nu puteam să mai cânt'

Ozana Barabancea a suferit enorm după divorțul de tatăl copiilor ei

Ozana Barbancea a vorbit șcu ceva timp în urmă despre suferința prin care a trecut, după ce divorțul de soțul ei și tatăl celor doi copii, Gloria și Andrew. Artista a mărturisit că aceea perioadă dureroasă a afectat-o și din punct de vedere profesional.

Citește și: Cum gestionează Andreea Ibacka diferența de vârstă dintre ea și Cabral: „Am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui. Există momente în care simțim diferit’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce a învățat Valentina Fătu de la regretatele actrițe Stela Popescu și Cristina Stamate: ‘Sfaturile lor despre teatru erau date cu atâta delicatețe și…’ / EXCLUSIV

Mi-a fost foarte greu. Au fost nişte momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitură în mână şi nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra”, povestea jurata de la 'Te cunosc de undeva', potrivit SpyNews.

De ce nu mai vrea Ozana Barabancea să se căsătorească

Ozana Barabancea a relatat că ea și soțul ei au reușit să lase trecutul în urmă și au decis să rămână prieteni. Vedeta a menționat că cei doi copiiau o relație frumoasă cu tatăl lor. În privința vieții sentimentale, Ozana Barabancea a menționat că nu mai este dispusă pentru încă un mariaj.

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală. De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu.' – a mărturisit Ozana Barabancea la Antena Stars.
FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton