Mihai Neșu mănâncă singur, la 10 ani de la accidentul care l-a paralizat. Video

 Dumba Gabriela
.

Mihai Neșu a început anul cu o realizare uriașă: a reușit să mănânce singur, la aproape 10 ani de la accidentul care l-a paralizat. Aflat în scaun cu rotile, Mihai Neșu nu s-a dat bătut niciodată și în toți acești ani de la teribilul accident a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și reveni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

„Mihai Neșu Foundation” a publicat imagini emoționante cu fostul internațional român, Mihai Neșu. La o distanță de aproape 10 ani de la teribilul accident suferit la unul dintre antrenamente, care l-a trimis în scaun cu rotile, Mihăiță a reușit să mănânce de unul singur.

Mihai NeşuMihai Neşu

„BUCURIE MARE! Mihai Nesu mănâncă singur cina la aproape 10 ani după accident! Dupa cum observați, Mihai este ajutat de niste ustensile speciale, dar independența primită astfel e foarte importantă! Slavă lui Dumnezeu!” – este mesajul postat de „Mihai Neșu Foundation” de pe Facebook.

Citește și:

Cum au reacționat fiicele lui Pepe când au aflat că părinții lor s-au despărțit: „Nu a fost pentru nimeni ușor”

Cum a amenajat Gina Pistol camera fetiței. Primele imagini

Adrian Năstase, declarații uluitoare despre perioada din închisoare și despre sinucidere: 'A fost o tâmpenie'

Cum s-a accidentat Mihai Neșu

Pe 10 mai 2011, viața lui Mihăiță Neșu s-a schimbat definitiv. Prezent la un antrenament al echipei sale de atunci, FC Utrecht, internaționalul român s-a accidentat grav în urma coliziunii cu un coechipier, Alje Schut.

Căzut la pământ, Neșu nu a mai putut să se miște de la gât în jos. A fost transportat de urgență la spital, acolo unde a fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală. A fost operat imediat, iar de la acel moment a început o recuperare medicală care se desfășoară și în prezent.

În următoarele luni, Neșu a reînceput să vorbească, apoi a început recuperarea medicală și și-a recâștigat parțial controlul asupra brațului drept.

Pe 18 ianuarie 2012, Mihai Neșu a susținut prima sa conferință de presă de după accident, când a anunțat că va înființa o fundație care să ajute copiii români cu dizabilități. Din 8 februarie 2012, el a început să își miște și mâna stângă. Începând cu luna mai a aceluiași an, a plecat în Statele Unite ale Americii la o clinică de fizioterapie din statul California, unde recuperarea sa a continuat, el reușind să recapete din ce în ce mai mult control asupra ambelor mâini.
Născut pe 19 februarie 1983, Mihai Neșu a evoluat de-a lungul carierei de fotbalist la doar două echipe: Steaua București (2001-2008) și FC Utrecht (2008-2011).
Între 2005 și 2010 a bifat și opt prezențe în tricoul naționalei României.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton