Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit: "Mi-am văzut iubirea vieții plecând"

 Cica Cristina
.

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori și nu vorbește prea des despre viața amoroasă. Totuși, vedeta s-a deschis și a vorbit despre primul ei iubit și a spus ce s-a întâmplat la momentul respectiv cu relația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Primul iubit al lui Teo Trandafir a fost un profesor american pe nume Dave. Povestea lor de dragoste a început înainte de Revoluție, chiar în perioada comunismului, când cetățenii români care aveau relații cu străinii erau supravegheați de Securitate.

Primul-iubit-teo-Trandafir-1Primul-iubit-teo-Trandafir-1

Teo avea pe atunci 22 de ani, iar profesorul american era prima ei iubire. Au întâmpinat o serie de greutăți, fiind urmăriți vreme îndelungată. Casa le-a fost spartă, banii le-au fost luați, iar, în cele din urmă, au fost nevoiți să-și spună „adio”.

Teo Trandafir și primul iubit, nevoiți să se despartă

Cu durere în suflet, Teo Trandafir a fost nevoită să-și vadă iubirea vieții plecând, motiv pentru care nu a iertat nicicând comunismul.

'Aveam 22 de ani, era prima mea iubire. Bărbatul respectiv era american și era înainte de Revoluție. Ne urmăreau peste tot, ne-au spart casa. Și el a trebuit să plece, profesor universitar fiind, din gară în gară, pentru că ne luaseră și banii.

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei:”I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată acum Maia, fiica lui Teo Trandafir.Are 16 ani și este o adolescentă foarte frumoasă!

Citește și: Regretatul impresar Lucian Ionescu are un copil cu o artistă celebră.Văduva lui a dezvăluit totul

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi!Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Și eu am stat în Gara de Nord din București și mi-am văzut iubirea vieții plecând. Și mi-am spus: trebuie să pun pas după pas și să ajung la florărie, de unde mi-am cumpărat creveți din aceia care se puneau în ulei. Asta e tot ce-mi amintesc! Din cauza asta eu nu am putut să iert comunismul niciodată. Pentru că mi-a luat tot ce mă definea în momentul ăla. Dave îmi lăsase tricoul de pe el, pantalonii de pe el. Eram îmbracată ca un profesor universitar american pe un peron din Gara de Nord', a povestit Teo Trandafir despre primul ei iubit.

Teo Trandafir: 'Am dormit într-un pat cu o armă'

După ce și-a pierdut primul iubit, Teo Trandafir și-a dorit să se răzbune, acesta fiind și motivul puternic pentru care s-a dus la Revoluție.

'Era normal să vreau să mă răzbun. Eram un copil, am crezut că asta e răzbunarea mea, și am dormit într-un pat cu o armă. Habar nu aveam să o folosesc', a mai spus Teo Trandafir la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton