Mihai Morar vorbește deschis despre anxietățile sale: "Trăiesc și acum cu frica asta"

 Raiciu Adriana
.

Mihai Morar formează echipă cu Daniel Buzdugan la Radio Zu. Pe lângă pasiunea pentru radio, prezentatorul a decis să-și facă și un canal de youtube, acolo unde invită nume sonore din România. Le ascultă poveștile și le expune fanilor o altă latură a sa, dar și a invitaților săi. Deși are o carieră de succes, recunoaște că are momente în care crede că nu este ajuns.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși cunoaște multe persoane din showbiz-ul românesc, Mihai Morar recunoaște că nu a avut curaj să contacteze mai multe vedete, pentru că nu voia să fie refuzat.

mihai-mora-9mihai-mora-9

Despre anxietățile sale, dar și despre cum reușește să treacă peste, a vorbit chiar prezentatorul în cadrul unui interviu.

Citește și: De ce a renunțat Mihai Morar la televiziune, după mai bine de 10 ani:„A fost un sentiment de eliberare’

Citește și: Ce a dezvăluit Mihai Morar la trei ani de la moartea lui Andrei Gheorghe:„Nu am povestit niciodată’

Citește și: De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la Prima TV:„În 19 ani de presă nu s-a întâmplat niciodată’

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială:„Nu e o surpriză’

Mihai Morar vorbește despre anxietățile sale

Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din țara noastră. Ca orice om, recunoaște că se confruntă cu diferite probleme.

Vedeta a vorbit deschis despre anxietățile cu care se confruntă de mai mulți ani. Aceste frici de a fi dat afară de la radio sau de a simți că a eșuat pe vreun plan provin încă din copilările.

Susține că a auzit de mai multe ori de la mama lui că nu o să reușească în viață și asta a pus o mare presiune pe umerii lui. Și-a dorit dintotdeauna să nu dea greș și să nu fie exclus.

Eu n-am talent, n-am niciun talent, dar am darul ăsta sau mi l-am educat, de a asculta oamenii, știu să îi ascult până la capăt, nu îi întrerup la virgulă.

Am o grămadă de anxietăți. Să nu mă dea afară! Până acum vreo doi ani aveam treaba asta, să nu mă dea afară de la radio, în general asta cu sentimentul ăsta al eșecului, a fi aruncat în stradă, pentru că vine din copilărie. Când eu am auzit chestia asta și cred că toată generația mea a auzit asta de la părinți, O să ajungi să cureți veceuri, o să ajungi să mături străzile!'. Nu că ar fi rușinos asta, și dacă ajungeam, ce, făceam ceva decent, onorabil. Că o să ajung ultimul om îmi mai spunea maică-mea și am trăit și trăiesc și acum cu frica asta, să nu fiu exclus, să nu fiu dat afară, să nu fiu validat!', a spus Mihai Morar, potrivit Cancan.

De asemenea, Mihai Morar mai spune că, pus în situația în care ar fi trebuit să aleagă între emisiunea radio sau cea de TV, ar fi ales cu siguranță radioul.

Dacă m-ai fi întrebat acum doi ani când aveam emisiunea de la tv și emisiunea de la radio, aș fi zis clar că emisiunea de la radio, pentru că emisiunea de la tv nu a fost copilul meu, eu am fost doar o bonă acolo, dar am avut grijă de ea niște ani mulți, vreo 13 ani. Podcast-ul este copilul meu, adică ideea mea, la fel cum radioul e ideea mea, e numele meu, tot ceea ce înseamnă Radio Zu s-a născut din nebunia a doi oameni, Buzdu și Morar, deci e copilul nostru. Podcast-ul e copilul meu, cum să aleg între ceva ce mă reprezintă la fel de mult, sunt două fețe ale mele! , a mai declarat vedeta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton