Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa. A avut mai multe job-uri

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa. Odată cu prima ediție a noului sezon Mireasa, telespectatorii au făcut cunoștință cu cei 16 concurenți. Opt fete și opt băieți speră să-și întâlnească jumătatea, iar la finalul competiției de la Antena 1 să se și căsătorească. Cătălin Alexandru Seserman, unul dintre participanții din cadrul show-ului matrimonial, e gata să „scrie' un nou capitol din viața lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa. Cătălin Alexandru Seserman participă anul acesta la Mireasa, sezonul 5, dorindu-și să-și găsească aleasa printre concurente. La fel ca restul colegilor săi din casa băieților, acesta nu ar spune „NU' căsătoriei, dacă va simți să facă acest pas important cu viitoarea lui iubită.

Catalin-Alexandru-Seserman-mireasa-3Catalin-Alexandru-Seserman-mireasa-3

Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa. Cătălin Alexandru Seserman are aproape 28 de ani și îi place să i se spună Sese. Tânărul se descrie drept o fire independentă, având în vedere că locuiește singur de aproximativ 7 ani și jumătate, în Botoșani.

Citește și: Cine este Andreea Catrina de la Mireasa, sezonul 5.Locuiește cu părinții

Citește și: De ce au divorțat Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii Mireasa, sezonul 3:„M-a amenințat cu bătaia de multe ori'

Citește și: Prințesa Cristina a Spaniei divorțează.Soțul ei a fost surprins alături de o altă femeie

Citește și: Cum era îmbrăcată Monica Gabor la prima întâlnire cu Irinel Columbeanu.S-a dus cu el la Izvorani, din prima seară

Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa

Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa. De-a lungul timpului, Cătălin Alexandru Seserman sau Sese, așa cum îi spun prietenii, a avut mai multe job-uri. În prezent, tânărul din Botoșani activează ca barman. Acesta e pasionat și de sport. În urmă cu câțiva ani, participantul de la Mireasa a lucrat și ca antrenor de fitness la o sală de sport. El a povestit la Antena 1 că iubita lui de atunci îi găsise acest job.

Cătălin Alexandru Seserman lucrează ca barman de circa cinci ani. În timp, el a făcut și un curs de lucrător în bar și de frizer. Concurentul de la Mireasa, emisiune difuzată pe Antena 1, a povestit că nu a luat BAC-ul din prima, din cauză că nu luase proba la Limba Română. După ce a reușit să ia o notă de trecere, acesta s-a înscris ulterior la facultate.

„M-au acceptat fără experiență și, cum mie îmi place sa evoluez, am invatat foarte rapid. Sunt barman de aproximativ 5 ani. Ulterior, am făcut și un curs de lucrător în bar.

Am făcut și un curs de frizer după ce am dat bac-ul. Nu am luat proba la Limba Romana și m-am apucat de curs. Am lucrat ca frizer o luna și puțin.

Am luat bac-ul după un an și apoi am mers la facultate. Îmi plăceau mai mult distractiile si de aceea nu am luat bac-ul. Tata făcea mișto de mine, mama nu mi-a zis nimic, dar am recuperat. Pe moment am fost dezamăgit, dar am luat-o ca pe o învățătură de minte', a povestit Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa la Antena 1.

Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa a schimbat mai multe job-uri

Cine este Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa. Printre altele, Cătălin Alexandru Seserman a spus despre el că îi place să petreacă timp cu prietenii. Concurentul de la Mireasa îi place să-i asculte pe ceilalți și să facă pe psihologul. Acesta e zodia Taur.

„Îmi place să ascult persoane, să fac pe psihologul. Fac asta zilnic, folosesc mult psihologia inversă. Îmi place să pun cap la cap informații în general…nu mă arunc din prima în luarea unei decizii', a mai povestit el.

Cătălin Alexandru Seserman de la Mireasa este un bărbat singur din octombrie 2020. Acesta a descris și cum ar trebui să arate viitoarea lui iubită. Vrea ca aceasta să fie sinceră, asumată și să aibă simțul umorului. Nu-i plac persoana crispate și negativiste.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton