Mihai Morar și familia sa au petrecut Crăciunul în spital: "Anul ăsta nu am putut..." Ce s-a întâmplat

 Oana Pantazi
.

Momente grele pentru Mihai Morar și familia sa, care anul acesta, din nefericire, au petrecut Crăciunul în spital. În loc să sărbătorească acasă, în tihnă, prezentatorul, soția lui, Gabriela, și cele trei fiice ale lor au petrecut Crăciunul la Marie Curie, Spitalul de Urgență din București pentru copii. Iată ce a povestit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul acesta, Mihai Morar și familia sa au petrecut Crăciunul în spital, unde prezentatorul s-a pozat alături de soție, de Mara și Cezara, gemenele lor, și de mezina Roua într-un salon. În pofida momentelor grele prin care a trecut întreaga familie, prezentatorul nu și-a uitat fanii din mediul online, cărora le-a mulțumit pentru grija care i-au arătat-o.

cine-este-si-cum-arata-sotia-lui-mihai-morarcine-este-si-cum-arata-sotia-lui-mihai-morar

Mihai Morar și familia sa au petrecut Crăciunul în spital

În timp ce majoritatea românilor petreceau alături de familie, în fața bradului, ziua Nașterii Domnului, Mihai Morar și familia sa au petrecut Crăciunul în spital, din nefericire. Prezentatorul a postat în mediul online o fotografie în care se afla alături de soție, de Mara și Cezara, gemenele lor, și de mezină, Roua, într-un salon de spital.

„Anul ăsta nu am putut face Crăciunul acasă, dar am făcut din Crăciun… acasă. ? Prin ferestruica unui salon de spital intră, uneori, mai multă Lumină decât prin vitraliile unora dintre catedrale. Sau, cum îmi spunea Părintele Necula în Ajunul Crăciunului, la telefon, tifonul pansamentelor absoarbe mai multă Lumină decât fațadele zgârie-norilor de sticlă. Crăciun cu Pace și Bine', a transmis Mihai Morar în mediul online.

Citește și: Gemenele lui Mihai Morar împlinesc 14 ani. Ce mesaj emoționant le-a transmis fiicelor sale: „E timpul vostru să faceți alegeri”

Citește și: Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10: „Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor…

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu, scandal în plină stradă. Actrița a izbucnit în plâns, după ce bărbatul a amenințat-o cu Poliția: „Dă-mi cheia

Mihai Morar nu a intrat în alte amănunte, dar, dat fiind că a postat și o fotografie în care o ținea în brațe pe mezină, îmbrăcată în pijama, este posibil ca cea mică să fi fost cea care a întâmpinat probleme.

Să credeți asta. Crăciunul face minuni, prin EL și prin oamenii buni. Le mulțumim pentru grijă și pentru sănătate! Vă îmbrățișăm. Și vă simțim. Nașterea Lui să vă fie Sfântă Bucurie!', a mai spus Mihai Morar.

Mihai Morar a lipsit de la Concertul de la Oradea

Mihai Morar era zilele trecute la Oradea, unde a organizat, alături de echipa sa, ca în fiecare an, Orașul Faptelor Bune, unde s-au ținut mai multe concerte caritabile. Din păcate, prezentatorul a fost nevoit să revină urgent la București, din cauza unor probleme personale, după cum a anunțat Daniel Buzdugan. Și iată că, din nefericire, Mihai Morar și familia sa au petrecut Crăciunul în spital…

„Mihai Morar a trebuit să plece înapoi la București din cauza unei probleme de familie. Îl pomenim în rugăciune. Doamne, ajută să se rezolve repede această problemuță și să se întoarcă aici, pentru că este sufletul Orașului Faptelor Bune. Eu am plâns mai devreme. Am zis că nu se poate așa ceva. Cum să începem Orașul Faptelor Bune și Mihai Morar să nu fie alături de noi? Îi dorim tot binele din lume familei lui', a spus Buzdugan.

Ulterior, Mihai Morar a anunțat pe Facebook că nu va lua parte la evenimentul organizat de Radio Zu.

„Începe Orașul Faptelor Bune. Din păcate, fără mine. Îmi pare rău, sunt cu toată ființa mea alături de dragii mei colegi de la Zu. Eu nu sunt, dar sunteți voi lângă ei, voi – oamenii buni, și veți face minuni împreună. Chiar dacă radioul e toată lumea mea. FAMILIA E MAI MARE DECÂT TOATĂ LUMEA. Doamne-ajută! Dar și oamenii. Credeți în asta!', a spus el pe 16 decembrie.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton