Mihai Mitoșeru și Noemi, din nou împreună, ca în vremurile bune! "Am venit ca să ne treacă emoțiile"

 Oana Pantazi
.

Mihai Mitoșeru și Noemi, fosta lui soție, le-au făcut fanilor care sperau în împăcarea lor o surpriză… Iată cum s-au afișat cei doi împreună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Divorțul dintre Mihai Mitoșeru și Noemi a fost, probabil, una dintre cele mai surprinzătoare vești din showbizul autohton, relația de dragoste dintre ei fiind, aparent, una dintre cele mai solide. Iată însă că, la aproape un an de la deznodământ, cei doi foști soți s-au afișat împreună, dându-le emoții fanilor care îi vedeau împăcați…

Citește și: Florin Ristei a schimbat rolurile la X Factor: „Sunt foarte mândru de poziția pe care o ocup acum”. Cum se înțelege cu ceilalți jurați / EXCLUSIV

Mihai Mitoșeru și Noemi, împreună la restaurant

Mihai Mitoșeru și Noemi au mers la restaurant, unde, zâmbitori și relaxați, s-au lăsat fotografiați, lăsând impresia unui cuplu fericit. Actorul însă nu și-a ținut prea mult fanii în suspans, ținând să specifice și motivul întâlnirii…

Cei doi foști soți s-au întâlnit pentru a-și duce cățelușa la sterilizat și au decis să facă asta împreună pentru a mai disipa emoțiile.

„Nu ne-am împăcat, am venit să ne treacă emoțiile cât timp prietenul o sterilizează pe Misha', a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

121803105_3682055918496010_1607198543310799258_o121803105_3682055918496010_1607198543310799258_o

Din fericire, cei doi foști soți au rămas în relații bune, chiar dacă despărțirea lor a fost presărată și cu declarații mai dure, și, se pare, la aproape un an de la divorțul la notar au găsit calea de mijloc.

De altfel, nu este prima oară când Mihai și noemi ies împreună, acest fapt fiind dezvăluit, recent, chiar de către Camelia Mitoșeru, mama actorului.

„Ea și-a luat carnet de conducere. Eu i-am dat telefon, Mihai a invitat-o la restaurant. Ea m-a sunat să-mi zică. Luna trecută s-a întâmplat. Au fost doar ei doi, eu nu am fost. Fiecare, pe urmă, s-a dus la casa lui’, a mai spus mama lui Mihai Mitoșeru.

Citește și: Petre Roman și Silvia Chifiriuc, apariție rară alături de fiul lor. Ce mult a crescut Petrus și cât de bine seamănă cu tatăl lui

Nu mai e rost de împăcare

Chiar dacă fac ce fac și nimeresc tot împreună, se pare că între Mihai Mitoșeru și Noemi nu mai există cale de împăcare, singura variantă, cel puțin deocamdată, fiind aceea de… buni prieteni. Actorul a mărturisit recent cum au stat lucrurile după divorț.

Un an de zile am fost singur, am divortat fără motiv, ne plafonaserăm. Eu am crezut că, dacă divorțăm, ea se trezește, nu s-a trezit. Dar după 6 luni mi-am dat seama că am greșit, dar ea nu și-a mai revenit. Murise tatăl și bunica ei, noi nu ne mai căsătorisem, plus job-ul care o stresa foarte mult.

Astfel că un an de zile noi nu am mai vorbit. Și după un an de zile am ieșit și eu cu o fată, am ieșit vreo 3 luni de zile și ea a aflat că noi suntem într-un club și ea a venit acolo. Mi s-a părut foarte tare, dar nu am știut ce să fac. Așa că am scos-o afară să vorbim. Și ea mi-a zis că m-a lăsat un an de zile să sufăr ca să mă trezesc la realitate. După asta a plecat acasă și noi am început să vorbim iar', a declarat Mihai Mitoșeru în cadrul unei emisiuni TV.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton