Mihai Mitoșeru regretă că a divorțat de Noemi: "A fost o greșeală. Mi-am dat seama prea târziu..."

 Raiciu Adriana
.

Mihai Mitoșeru regretă că a divorțat de Noemi, femeia cu care a fost împreună 14 ani. Prezentatorul de televiziune chiar a recunoscut că mai are sentimente pentru fosta soție, însă este prea târziu acum pentru o împăcare. Iată ce a mai spus despre ultima perioadă din viața lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru și Noemi au fost împreună 14 ani, însă au decis să meargă pe drumuri diferite. Cei doi au divorțat în urmă cu doi ani, iar prezentatorul de televiziune recunoaște că regretă decizia de a se despărți de femeia care i-a fost alături la bine și la greu.

mihaimihai

În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a vorbit deschis despre ultima perioadă din viața lui, despre cum a trecut peste divorț și ce relația are acum cu fosta soție.

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit:'Au fost împreună la restaurant, dar…'

Citește și: De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi:„Am făcut multe greșeli. Am fost fraier’

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Virgil Ianțu cu mama fiicei sale, după 15 ani de relație:„Cererea a fost făcută și acceptată’

Citește și: Anamaria Prodan îl critică pe Reghe pentru că nu a vorbit cu Bebeto și Sarah, la tribunal:„Cel mai urât lucru de pe pământ’

Mihai Mitoșeru regretă că a divorțat de Noemi

Acum, la aproape doi ani de la despărțirea oficială, prezentatorul TV recunoaște că a greșit. Acesta a mărturisit că nu a știut să aprecieze omul de lângă el, dând de înțeles că regretă decizia luată atunci.

N-as mai divorța, a fost o greșeală și când mi-am dat seama era prea târziu„, a spus Mihai Mitoșeru, potrivit Ciao.

Totodată, prezentatorul de televiziune spune că are o relație apropiată acum cu Noemi și chiar crede că încă mai există sentimente puternice între ei.

Suntem într-o relație normală. Încercăm să nu vorbim unul cu celălalt foarte mult, nu există prietenie după așa o relație de iubire. Dar când unul dintre noi are nevoie suntem alături unul de celălalt. Cred că încă mai simțim ceva unul pentru celălalt„, mai spune prezentatorul, potrivit sursei citate anterior.

Au trecut doi ani de la divorț, iar în această perioadă a încercat să își găsească sufletul pereche. Din păcate, nu a fost să fie nici cu domnișoara cu care a fost în ultima perioadă.

A fost o fată în acești doi ani cu care chiar am crezut că pot avea o relație. Dar nu a fost să fie și îmi asum vina pentru asta„, mai spune Mitoșeru.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton