Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre mama lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu: "Nu, deloc"

 Borcilă Andreea
.

Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre mama lui Filip. Fosta concurentă Bravo! ai stil și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de multă vreme. Jurnalistul are doi copii din căsnicia anterioară, pe care Cristina Șișcanu i-a crescut ca și cum ar fi ai ei. Recent, vedeta a făcut câteva dezvăluiri despre mama lor biologică și cât de mult se implică în viețile lor. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au căsătorit acum 11 ani și împreună au o fetiță superbă, în vârstă de aproape cinci ani, pe nume Petra. Prezentatorul tv mai are încă doi copii din căsnicia anterioară cu Mihaela Coșerariu, pe Filip care va împlini 19 ani în decembrie și pe Ștefania, în vârstă de 25 de ani. 

madalin-ionescu-si-cristina-siscanu-1-1madalin-ionescu-si-cristina-siscanu-1-1

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. Fanii știu însă că celebrul jurnalist a mai fost căsătorit înainte timp de 14 ani. Căsnicia nu a mai mers, iar Mădălin Ionescu a rămas singur cu doi copii. Asta până când a întâlnit-o pe fosta concurentă de la Bravo! ai stil, care își crește și iubește nespus copiii vitregi, ca și cum ar fi ai ei. 

Citește și: Ce dietă ține Cristina Șișcanu după ce s-a îngrășat 8 kilograme:”Nu mănânc zilnic ceva dulce…”

Citește și: De ce nu mai dorm împreună Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu:”Să știți ce vă așteaptă”

Citește și: Cu ce se ocupă Maria Dinulescu. S-a mutat în Dubai și a luat o pauză de la actorie:”Am vânzări cu care mă mândesc”

Citește și: Fiica Andei Călugăreanu, declarații cutremurătoare la 30 de ani de la moartea mamei:„O visez mereu că îmi cere mâncare, apă, țigări'

Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre mama lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a fost întrebată de multe ori ce relație are cu Filip și Ștefania, fiii ei vitregi. Vedeta nu s-a ferit niciodată de astfel de întrebări și mereu le-a răspuns fanilor în mod sincer. Același lucru a făcut și de această dată. Cristina Șișcanu a fost întrebată de fani, pe contul ei de Instagram, ce se mai aude de mama biologică a lui Filip și Ștefaniei. 

Copiii vitregi, deși sunt la maturitate acum, au avut de cele mai multe ori o mamă absentă. 

„Filip nu stă deloc la mama lui?', a fost întrebarea venită din partea unui internaut. 

„Nu, nu stă', i-a răspuns Cristina Șișcanu, scrie Wowbiz.ro

Totuși, fanii și-au dorit să afle dacă măcar mama lor biologică se mai interesează de viața propriilor ei copii. 

„Mama Ștefaniei și a lui Filip se implică în viața lor?', este o altă întrebare primită de soția lui Mădălin Ionescu.

„Nu, deloc', a mai adăugat Cristina Șișcanu, conform sursei citate. 

Motivul pentru care Mădălin Ionescu a divorțat de prima soție 

La 10 ani de la divorț, prezentatorul TV a vorbit despre fosta lui căsnicie cu Mihaela Coșerariu. Cei doi au divorțat după 14 ani de mariaj. Câteva dintre zvonurile de la acea vreme spuneau că motivul despărțirii lor ar fi fost chiar actuala soție, Cristina Șișcanu. Mădălin Ionescu a negat vehement acele zvonuri.

„M-am îndrăgostit nebunește. Nu am anunțat public că divorțez', a fost răspunsul jurnalistului

Cristina Șișcanu este femeia care îl susține necondiționat pe Mădălin Ionescu. Vedeta îi iubește pe copiii prezentatorul din prima căsătorie ca și cum ar fi ai ei. Iar Mădălin apreciază enorm acest lucru: „Cristina mi-a crescut copiii'.

Cristina Șișcanu demontează zvonul cum că ar fi divorțat de Mădălin Ionescu 

Cristina Ionescu a vrut neapărat să lămurească problema divorțului pe contul de Instagram. Anul trecut, vedeta le-a răspuns fanilor curioși dacă s-a despărțit de soțul ei, Mădălin Ionescu. 

„Voiam să vorbesc despre situația această cu divorțul. Într-adevăr de vreo zece zile, ne întreabă foarte multe persoane dacă am divorțat, dacă divorțăm… lumea e tot mai preocupată de subiect, pe Instagram mă tot întreabă persoane.

Lumea afirmă că noi am divorțat și cu părere de rău afirmă acest lucru… sincer, nu știu cum ar trebui să răspund la o astfel de situație. În primul rând, nu este adevărat.

Sincer, nu mă deranjează în niciun fel că s-a speculat asta, pentru că nu este adevărat. Dar într-adevăr a fost un pic incomod, pentru că a trebuit să dăm explicații unor oameni.

Nu înțelegeam de ce există asemenea întrebări din partea unor oameni pe care nu-i cunosc.

Problema divorțului nu s-a pus niciodată, nu ne-am gândit la așa ceva, nu a fost cazul.., nu există așa ceva. Râdem, glumim, dar lucrurile sunt destul de ciudate', a mai spus Cristina Șișcanu.

Sursă foto: Facebook, Instagram, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton