Mihai Mitoșeru, despre cel mai mare regret din relația cu fosta soție, Noemi: „Când am vrut să facem un copil...”

 Miniosu Alexandra
.

Mihai Mitoșeru a vorbit public despre cel mai mare regret din relația cu fosta lui soție, Noemi. Actorul a povestit că pe durata căsniciei, atât el, cât și ea, au fugit de ideea de a avea un copil. Din păcate, atunci când se hotărâseră, în sfârșit, să conceapă unul, nu au reușit, lucru de care colegului lui Teo Trandafir îi pare rău acum. Iată confesiunea vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihai Mitoșeru a vorbit deschis despre cel mai mare regret din relația cu fosta soție, Noemi. Cei doi au fost împreună timp de 14 ani. Conform spuselor lui, în acești ani, atât el, cât și ea, au amânat să conceapă un copil. Atunci când se hotărâseră să-l facă, în sfârșit, din păcate, nu au reușit. Privind în urmă, actorului în vârstă de 46 de ani îi pare rău de acest lucru.

mihai-mitoseru-regretmihai-mitoseru-regret

Recent, Mihai Mitoșeru a fost autorul unei confesiuni emoționante, legate, în mare parte, de căsnicia pe care a avut-o Noemi. Prezentatorul de la Kanal D a dat de înțeles că el și fosta lui soție ar fi încercat, la un moment dat, să conceapă un copil, însă nu au reușit.

Citește și: De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi:„Am făcut multe greșeli. Am fost fraier'

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit:”Au fost împreună la restaurant, dar…”

Citește și: De ce a divorțat Patrizia Paglieri de primul soț, după 4 ani de căsnicie:„Nu a vorbit cu mine 10 ani'. În ce relații sunt acum/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au decis actrița Ioana Blaj și Ducu Ion să se căsătorească după 6 ani de relație:„Copiii erau foarte contrariați că…'/ EXCLUSIV

Mihai Mitoșeru, despre cel mai mare regret din relația cu fosta soție, Noemi

Mihai Mitoșeru spune că acum regretă că a fugit foarte multă vreme de ideea de a face un copil. Conform spuselor lui, nu doar el a făcut asta, ci și fosta lui parteneră, Noemi.

„Acum îmi pare rău că am fugit de copil. De copil am fugit toată viața mea. Amândoi am fugit, pentru că ea, fiind stewardesă, eu fiind la spectacole, am zis când avem timp liber să fim împreună. A fost și altceva, noi avem nepoți și finuți și mi se plângeau părinții lor cât de greu e. Și toate astea ne-au făcut să fugim.

Iar în momentul în care, în sfârșit, am vrut și noi să facem un copil, deja murise tatăl ei, noi am amânat nunta, că atunci s-au schimbat niște lucruri. În momentul în care se întâmpla așa ceva, fără să vrea, ea a dat totul pe mine, eu eram de vină pentru orice. Cred că și pentru COVID eram eu de vină, noroc că ne despărțisem. Am încercat să fiu lângă ea, n-am avut cum, n-a vrut.

Eu n-am știut că trebuie să mai fiu lângă ea și m-am enervat și am zis „Gata, hai să divorțăm, că m-am săturat să ne certăm, nu e viață!„', a mărturisit Mihai Mitoșeru pentru CANCAN.

Mihai Mitoșeru: „Poate nici eu nu sunt vindecat'

Mihai Mitoșeru și Noemi au fost împreună peste un deceniu. Aceștia au divorțat în urmă cu mai bine de doi ani. Prezentatorul TV nu a reușit să-și găsească nici acum o nouă parteneră, deși, spune el, nu este un bărbat pretențios. Nu dă vina pe femeile pe care le-a cunoscut, pentru că nu știe sigur dacă el s-a vindecat după despărțirea de fosta soție.

„Fetele pe care le-am cunoscut eu nu mai sunt cum mi-aș fi dorit. Poate nu am căutat eu bine, că aud și asta: „Unde le cauți?„ Nu prea am unde să le caut. Mă duc la spectacole, la emisiuni, unde muncesc, practic!

Nu știu, nu cred că am găsit eu persoana potrivită pentru mine, habar n-am. Nu-mi doresc mult, vreau să am măcar cu cine să vorbesc, să mă simt bine!

Nu dau vina pe ele, poate pur și simplu nu a fost să fie. Poate nici eu nu sunt vindecat, după tot ce s-a întâmplat, că au trecut numai doi ani de când am divorțat, am avut 14 ani de relație. Poate nici eu nu sunt vindecat, habar n-am!', a conchis el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton