Laura Cosoi a pozat nud într-o cabină de duș, cu burtica de gravidă la vedere: „Viitorul”

 Martin Lorena
.

Laura Cosoi a pozat nud într-o cabină de duș, cu burtica de gravidă la vedere. Laura Cosoi urmează să devină mamă pentru a treia oară și se bucură din plin de aceste momente. Vedeta s-a fotografiat goală într-o cabină de duș, lăsându-și burtica de gravidă la vedere. Iată imaginile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Aceasta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o familie absolut superbă. Vedeta așteaptă să aducă pe lume cel de-al treilea copil și se bucură de ultimele clipe de gravidă. Recent, ea a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare complet goală, într-o cabină de duș. Iată imaginile!

Laura-Cosoi-nudLaura-Cosoi-nud

Imediat după ce a publicat imaginea, fanii au reacționat. Iată ce au scris aceștia în secțiunea de comentarii!

Citește și: Cum a scăpat Laura Cosoi de greața din timpul sarcinii:'Nu am luat niciun medicament'

Citește și: Cum a fost cucerită Laura Cosoi de soțul ei, Cosmin Curticăpean:„Stătea pe la ușa mea’

Citește și: Volodimir Zelenski, anunț despre acordul de pace cu Rusia:„Avem o nouă rundă de negocieri. Cerem obligatoriu…’

Citește și: Will Smith și Jada Pinkett Smith, poveste de iubire controversată.Amândoi au avut relații extraconjugale recunoscute public

Laura Cosoi a pozat nud într-o cabină de duș, cu burtica de gravidă la vedere

Laura Cosoi a pozat nud într-o cabină de duș, cu burtica de gravidă la vedere. La 40 de ani, Laura Cosoi este mai fericită ca niciodată! Aceasta, împreună cu soțul ei, vor deveni părinți de fată pentru a treia oară. Înainte să nască, celebra actriță surprinde ultimele momente cu burtica de gravidă. Ea a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare goală, într-o cabină de duș.

„Viitorul', a scris Laura Cosoi în descrierea fotografiei.

Fanii nu au putut să se abțină și au lăsat imediat aprecieri și comentarii.

„Cât de frumoasa e poza asta !!❤️', „Frumusețe' sexy', „Minunăție Prințesa!❤️❤️❤️❤️', „😍 Ce frumos!', au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii actriței.

Va naște în luna iunie

Pe blogul său, Laura Cosoi a povestit că își dorește să nască natural! Viitorul său copil va veni pe lume la începutul lunii iunie, iar ea speră să nu aibă loc evenimentul de ziua fiicei sale, Rita, pe 11 iunie.

„Cele 40 de săptămâni se împlinesc fix în aceeași zi când s-au împlinit și la sarcina cu Rita, în iunie. Dar, bineînțeles, nașterea naturală nu o poți controla. Rita a venit pe lume bine și sănătoasă la termen. Să vedem cum va fi de dată asta. Evident că aș vrea să nasc tot natural și preferabil nu pe 11 iunie, de ziua Ritei! Asta nu știu cum o s-o fac. O să-ncerc să »mă abțin»’, a mai povestit Laura pe blogul său.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton