Fotbalistul Mihai Costea și Adelina Nica s-au despărțit: „Sunt mai multe cauze”

 Lăstun Ana Maria
.

O nouă despărțire ia prin surprindere showbiz-ul autohton, protagoniștii fiind, de acestă dată, Mihai Costea și Adelina Nica. Mai există sau nu cale de împăcare între cei doi? Fotbalistul a vorbit despre motivele care au dus la separare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nimeni nu își închipuia că Mihai Costea și Adelina Nica vor ajunge la despărțire! Părea că relația lor merge extrem de bină și că, în sfârșit, fotbalistul este pregătit să facă pasul cel mare alături de o femeie. După doar câteva luni de relație Adelina Nica a făcut anunțul trist și a dezvăluit chiar și motivele pentru care ea și fostul partener au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Daniela Crudu nu e la primul episod de violență domestică. Vedeta a fost bătută și arsă cu țigara de fostul iubit, Mihai Costea, alias Nilă

Citește și: Crina Abrudan, despre tensiunile din căsnicia de 13 ani cu Gabi Popescu: „Sunt foarte vulcanică”

Citește și: Cum se înțelege Cosmin Cernat cu cele două fiice, după divorțul de Monica Iagăr: „Relația lor…'

Citește și: Monica Bârlădeanu, refuzată la rubrica Meteo, acum 20 de ani: „Mi-au zis că am gura strâmbă”

despartire-mihai-costea-adelina-nica-2despartire-mihai-costea-adelina-nica-2

Din cauza cui s-a ajuns la despărțire? Adelina Nica, primele declarații despre relația cu Mihai Costea

Dacă în urmă cu doar câteva luni Adelina Nica îi anunța pe internauți că este logodită, printr-o simplă schimbare de status pe rețelele de socializare, acum frumoasa brunetă a dezvăluit că ea și fotbalistul Mihai Costea și-au spus „adio!'. Mai mult, prin declarațiile sale, tânăra a lăsat să se înțeleagă că partenerul său este vinovat pentru ruptura care s-a produs între ei.

Cu toate acestea, deși a fost clară în privința faptului că între ea și Mihai Costea nu va mai fi nimic, Adelina Nica a mărturisit că încă păstrează legătura cu fostul său iubit, pentru că mai au anumite detalii de pus la punct.

„Nu este doar o singură cauză, sunt mai multe cauze, când îi arăţi unui om luna, şi el se uită la deget… Când un om vrea ceva, când se ajunge să vrea o persoană dintr-o relaţie ceva, automat că trebuie să vrea şi cealaltă, nimic cu forţa nu se poate.

Mai ţinem legătura aşa, adică mai vorbim, pentru că mai avem unele chestii de rezolvat, dar nimic deosebit.', a explicat Adelina Nica, pentru Antena Stars, în legătură cu despărțirea de Mihai Costea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton